Niels Klim-prisen 2012.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Madam Skrald – nemt og bekvemt
Advertisements

Måske er I gode venner i et år,
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Året i tekst og billeder VM - DM - Speedway 2007 Årets Sportsnavn i TV SYD 2007 blev speedwaykøreren Nicki Pedersen. Den dobbelte verdensmester vinder.
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
James Bond går tur i en park...
GULDTURNERING Søndag d. 22. september 2013.
Ordentlig Julekort.
Nordlige Verdener Projekter og projektansvarlige A. Klimaændringer og samfund – når klimagrænser flytter sig ▪ Sen-istidens Danmark – Morten Fischer Mortensen.
Musik: Nightengale Serenade
TUREN GÅR TIL EMDRUP GRUPPE 1. BØGER DU BØR LÆSE MENS DU ER STUDERENDE PÅ SKOLEN  Magasiner  Månedligt magasin ’Lederne’  Ledelse, ledelse i udvikling.
2013 Danmarks største naturfoto-begivenhed since 2007.
MFKI livsglæde og energi!
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Dansk HTX 1.c.
Præsentation af sæsonen 2012 i SSIF Cykling og et tilbageblik på det 2. år i cykelklubbens historie.
Musik: Nightengale Serenade
Et stort danseshow.
Forfatterportrætter Velkommen.
YDERLIGERE OPLYSNINGER Er der spørgsmål vedr. stævnet – se hjemmesiden
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Et fly er tæt på at styrte ned. Der er 5 passagere om bord, men der er kun 4 faldskærme.
Rasmus Seebach Glad Igen.
Charlotte, Patricia, Ricka og Mads H.
Februar 2008 GENERALFORSAMLING 2008 side 1 af 4 Vi har hermed fornøjelsen at indkalde til den Ordinære Generalforsamling i DIN Grundejerforening I år fremlægger.
eurocon 2007 Status et lille års tid før Baggrund: –ESFS (European Science Fiction Society) blev stiftet på den første Eurocon i 1972 i Trieste, Italien.
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Velkommen Digitalt Knock-out? i samarbejde med DDB #DB13.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
3D og FOT - dagen Program for 3D og FOT-dagen 4. marts 2009 kl. 9:30-16 i Århus Jesper Skovdal Christiansen Sekretariatschef for Geoforum.
Forskning & Innovation Universitets- direktør Studieleder og prodekan
Klubben blev stiftet den 8. oktober 1941 på Hotel Jylland der lå på hjørnet af Studsgade og Nørreport i dag har klubben lokaler på Lokalcenter Fuglebakken.
Dansk Gas Forening DGF årsmøde 2004 Beretning fra redaktionsudvalget for Gasteknik.
KOPIER TIL COPYDAN TEKST & NODE VEJLEDNING. BAGGRUND Forfattere, komponister, illustratorer og udgivere har krav på betaling, når deres værker kopieres.
STABILITET I EN FORANDERLIG VERDEN Hvordan skal itSMF udvikle sig fremadrettet Michael Imhoff Nielsen
H.C. Andersens Hotel, Odense, 28. oktober 2009 Workshop JERES oplevelser!
Fantasy på dansk.
Dansk Kabel TV Adm. Direktør Finans HR og processer Salg og produktion
Debutantprisen m.m. / Mona Madsen Debutantprisbestyrer siden 1999.
Analyse af noveller.
Christopher Jensen Htx – 1.x 10/9-07 Det perfekte skud.
Niels Klim-prisen Hvad er Niels Klim-prisen? Teksten er science fiction. Teksten er på mindre end ord. Teksten er blevet udgivet på dansk.
Festivalchef Marttin Stuart Nielsen Admistrationschef Kirsten Mejnholt Logistikchef Teddy Hansen Publikumschef Søren Rasmussen Chefarkitekt Lex Telvig.
Langeland Kommune 2009 Kommunaldirektør Jørgen Christiansen Servicedirektør Thomas Rosenqvist Børne- og unge Kultur Renè Nielsen Ældre Mie Pedersen Social-
Niels Klim-prisen Hvad er Niels Klim-prisen? Teksten er science fiction. Teksten er på mindre end ord. Teksten er blevet udgivet på dansk.
Hvordan skal digitial design og kommunikation tilrettelægges?
Velkommen LVK Inspirationsdag Regionsmøde Dagsorden Status på foreningen LVK Skift af chefdyrlæge i kvægafdelingen Fokus på markedsføringen af LVK.
Niels Klim-prisen 2016.
MOT sang 1. Vi er samlet her for at holde glædens dag
Mejrup Gymnastik- & Ungdomsforening
Syng-dansk-aften Torsdag den 27. oktober kl. 19:30 Gratis entré
Organisation bestyrelse og direktion
© Sociale medier. Hans-Christian Christiansen & Gitte B. Rose
Organisation Direktion Nedrivning Anlæg Materiel Økonomi KMA.
© Sociale medier. Hans-Christian Christiansen & Gitte B. Rose
809_Nu takker vi alle vor skaber 1, S1
© Sociale medier. Hans-Christian Christiansen & Gitte B. Rose
Den Sociale Udviklingsfond 2017
Tak til alle vores sponsorer som gør dette muligt.
Troen er ikke en klippe Tekst: Jens Rosendal 1989 Melodi: Jens Nielsen
Du skal ikke være bange Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Fotoklubben Kronborg Vores vinderbilleder 2016.
Klodens elsker (Grøn og hellig kredser kloden)
Troels Stilling Stensballe
Nu Jesus kommer gående på vandet
Repræsentantskabsmøde
Adfærdskæder 2019.
Igls Juli. Igls Juli.
Erindringsindsamling
Niels Klim-prisen 2018.
Præsentationens transcript:

Niels Klim-prisen 2012

Hvad er Niels Klim-prisen? Teksten er science fiction. Teksten er på mindre end 40.000 ord. Teksten er blevet udgivet på dansk for første gang det foregående år. I 2013 uddeles prisen for bedste tekster fra 2012. Nomineringer og stemmer afgives af fans.

Udvalg, sponsorer Knud Larn, Joen Juel Jensen & undertegnede, udvalg Michael Pilgård & Manfred Christiansen, oversættelse af vinderne Manfred Christiansen, præmien (sponsoreret af SFC) Boggaver sponsoreret af Hexameter, Rasmus Brink Pedersen, Alvilda, afart

Kortroman, 4. plads “Houston, Houston, kan I høre os?“ James Tiptree Jr. Houston, Houston, kan I høre os? http://himmelskibet.dk/anmelderblog/?p=3020 ... et syretrip, der pludselig udvikler sig til en rumrejse, der tager en meget foruroligende drejning. Deprimerende, rystende ...

Kortroman, 4. plads “En sang for Lya” George R.R. Martin Sandkonger http://himmelskibet.dk/anmelderblog/?p=3162 Et kærestepar af telepater sendes til en verden hvor de indfødte ikke-mennesker har en meget speciel religion som kræver at man ofrer sig selv til en slags kødædende planter, når man når en bestemt alder.

Kortroman, 4. plads Breve fra en udenjordisk skoledreng - kosmisk cremebudding Ros Asquith Far, mor, sønnen Tisten, datteren Dufisa, hunden Pluke og robotten Bert er ellers på vej hjem fra Jorden sammen med Susan, men det bliver opdaget, at Susan ikke har pas, så de må tage tilbage.

Kortroman, 4. plads Lappefjæs Guy Bass Vi er i byen Grotteskær i fordums tid. Fulderiks Vanskabninger er kommet til byen. Men [...] Fulderiks monstre [er] ikke ret skræmmende ...

Kortroman, 3. plads Ingen pris

Kortroman, 2 forfattere tilbage “Det eneste seje at gøre” James Tiptree Jr. Houston, Houston, kan I høre os? “Månebase Rødhætte” Lars Ahn Pedersen Månebase Rødhætte http://himmelskibet.dk/anmelderblog/?p=3020 ... offervilje i rummet. Og nej, det er slet ikke så banalt som det lyder. http://himmelskibet.dk/anmelderblog/?p=3177 Historiens hovedperson er den rødhårede Angie, som er rumpilot et stykke ude i fremtiden og over en ti-årig karriere har fragtet varulve fra Jorden til Månen.

Langnovelle, nåede ikke med Patrick Leis Martin Schjönning Flemming R. P. Rasch George R.R. Martin Christian Reslow

Langnovelle, blev trukket “Den indre fjende” Manfred Christiansen Galaktiske forestillinger http://www.x-iansen.dk/index.php/2012/12/13/parasitter/ ... hvad nu hvis der er en parasit fra det ydre rum som lever af værtens blod, og som derfor fremkalder en appetit på blod i værtens hjerne ved påvirkning med signalstoffer og ved telepati.

Langnovelle, 4. plads “Zoo” Lars Ahn Pedersen Fremmed stjerne http://himmelskibet.dk/anmelderblog/?p=3007 En mand bortføres af rumvæsner på den måde som alle klicheerne foreskriver. Han vågner i et gråt lokale, hvor han ofte får besøg af vogtere ...

Langnovelle, 3. plads “Pigen med stikket” James Tiptree Jr. Houston, Houston, kan I høre os? http://himmelskibet.dk/anmelderblog/?p=3020 ... her er både et verdensomspændende netværk, avatarer, megacorporations, manipulerende reklamer og meget mere.

Langnovelle, 2 forfattere tilbage “Fredag formiddag” Jesper Rugård Jensen Fremmed stjerne “Peblingesøen” Manfred Christiansen http://www.litteratursiden.dk/anmeldelser/fremmed-stjerne-redigeret-af-carl-eddy-skovgaard Miklas arbejder for politiet, og en fredag formiddag bliver han bedt om at tage til Dragør med en kollega for at undersøge et mord. http://himmelskibet.dk/anmelderblog/?p=3007 Den er simpelthen blevet fyldt så meget med affald at den ikke længere kan regnes for en sø. Dette har været skidt for den trængte natur i København

Novelle, nåede ikke med Beatrix Miranda Ginn Nielsen Lise Andreasen & Glen Stihmøe Klaus Æ. Mogensen Michael Kamp Simon Christiansen Lonni Krause

Novelle, nåede ikke med Patrick Leis James Tiptree Jr. Gudrun Østergaard Gareth D. Jones Manfred Christiansen

Novelle, 3. plads “Korsets og dragens vej” George R.R. Martin Sandkonger http://himmelskibet.dk/anmelderblog/?p=3162 ... den rationelle videnskab og teknologi i SF sat op mod religionens transcendens. Her møder vi en udsending fra den centrale kirke som skal undersøge en nye sekt der er opstået på en fjern planet.

Novelle, 2 forfattere tilbage “Aldrig mere svag” Maria Kjær-Madsen Fremmed stjerne “Jeg husker alt” Richard Ipsen http://himmelskibet.dk/anmelderblog/?p=3007 ... hovedpersonen [er] i en form for psykisk prostitution. Folk kan betale for at opsætte illusionen af jagtscener som hun så skal igennem mens de observerer. http://www.litteratursiden.dk/anmeldelser/fremmed-stjerne-redigeret-af-carl-eddy-skovgaard ... vesten [er] blevet stedet med den billige arbejdskraft, og kineserne har overtaget stort set alle arbejdspladser i Danmark. Hovedpersonen er uddannet akademiker, men kalder sig selv for dataslave.