472 – Jeg skabte den første dag 1, S1

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Filipperbrevshymnen.
Advertisements

Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Å.
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Giv generøsiteten videre til næste generation. Generøse Gener ”I skal ligne Gud, som hans kære børn og vandre i kærlighed, ligesom Kristus elskede os.
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
Lidelsens problem (teodicé)
Guds kærlighed er stærke, milde hænder 1, S1 Guds kærlighed er stærke, milde hænder, som dækker dig med miskundhed og fred. Guds kærlighed dig ud i livet.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
031 – Lille Guds barn 1, S1 Lille Guds barn, hvad skader dig? Tænk på din Fader i Himmerig! Han er så rig, han er så god, ingen kan stå hans magt imod.
145 – Navnet Jesus blegner aldrig, 1, S1 Navnet Jesus blegner aldrig, tæres ej af tidens tand, navnet Jesus det er evigt, ingen det udslette kan. Det har.
Bibelen som redningsvest eller kompas? Hvordan kan man navigere efter Bibelen som voksen københavner, og hvordan kan den hjælpe os i mål?
241 – Du skabte os, Herre 1, S1 Du skabte os, Herre, til frihed og leg, til i ansvar og tillid at følge din vej, din jord skulle dyrkes, dit værk have.
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
198 – Jesus frem ad vejen drager 1, S1 Jesus frem ad vejen drager, Herrens Ånd er over ham; slægtens synd han på sig tager som det ydmyge Guds Lam. Se,
595 – Din rigssag, Jesus, være skal 1, S1 Din rigssag, Jesus, være skal min største herlighed. Tak, at jeg også fik dit kald til her at være med! Uværdig.
189 – Med thomaskravet står vi her 1, S1 Med thomaskravet står vi her, med tvivlens skæl for øjets skær, langfredags angst i mindet. Du kender, Gud, vor.
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Lille Guds barn, hvad skader dig 1 Lille Guds barn! hvad skader dig? Tænk på din Fader i Himmerig! Han er så rig, han er så god, ingen kan stå hans magt.
LIVETS ORD September 2016 “Alt tilhører jer! Men I tilhører Kristus, og Kristus Gud” (1 Kor 3, 22-23)
Komme dit rige iblandt os
477 – Der går gennem verden en hinkende dans 1, S1 Der går gennem verden en hinkende dans om guldkalvens glitrende flanker, og de, der beruser sig blindt.
598 – Et kald du gav mig, Gud 1, S1 Et kald du gav mig, Gud, at herliggøre dig, fra mørkets magt at redde ud en sjæl til lysets vej.
JEHOVA RAFA – HERREN SOM HELBREDER DIG!. ”Jeg er Herren, der læger dig!” Jehova Rafa - ES
163 – Gak under Jesu kors at stå 1, S1 Gak under Jesu kors at stå, hans sidste ord at agte på; fra korsets træ hans nådes røst skal lyde dig til liv og.
814_Måne og sol, skyer og vind 1, S1 Måne og sol, skyer og vind og blomster og børn skabte vor Gud. Himmel og jord, alting er hans Herren vor Gud vil vi.
312 – Du gav os, o Herre, vort arbejde her 1, S1 Du gav os, o Herre, vort arbejde her i storbyens larmende vrimmel, du gav os en bolig, hvor alt, hvad.
237 – Den Gud, der skabte lyset 1, S1
Pilgrimsvandring.
Nu fryde sig hver kristen mand 1, S1
234_Jesus han er syndres ven 1, S1
604 – Gud, din kærlighed du os sender 1, S1
Vi kommer på dit ord. Du har jo selv os sagt,
402 – Guds kærlighed, hvis dybder her, 1, S1
Vor Gud han er så fast en borg 1
428 – Tag mig, Herre Gud, og giv 1, S1
Jesus var bange i ørkenens sand, bange for fristerens stemme:
591 – Se en ild, der flammer stort, 1, S1
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
611 – Vi vil gå med kærlighed fra Gud 1, S1
Vi synger med Maria vor store glæde ud til ham, som gav os Jesus,
XXX – Du kom til vor runde jord 1, S1
349 – Jeg ville gerne turde tro 1, S1
609 – Jeg, som skabte hav og jord, 1, S1
Vi prise dig, Gud, for din enbårne Søn
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
067 – Hvad mener i om Kristus 1, S1
Tag mod det barn, o Gud, vi bringer på dit bud. Du rører dåbens vande!
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Halleluja dødens magt er brugt 1, S1
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
Gud er for dig Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Det første lys er Ordet Det første lys er Ordet, talt af Gud,
og han lod snefald hegne mod frosten barsk og hård,
Det første lys er Ordet Det første lys er Ordet, talt af Gud,
Vi vil leve – vi vil elske
I mine øjne Rasmus Seebach
Du kom til vor runde jord
528 - Gud, riv os ud af tidens jag, 1, S1
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Jesus er børnenes bedste ven 1, S1
106 – Nu tændes tusind julelys 1, S1
Vi pløjed, og vi så´de Vi pløjed, og vi så´de Omk: Alle gode gaver
372 – Hvem kan forstå 1, S1 Hvem kan forstå, at også jeg
Herre, vi vil stille mindes dine ord, dele dine gaver
Det skete for mig, at Gud udi kød åbenbarede sig,
201 – Glæd dig, din Herre Gud 1, S1
Du, alle tings ophav, vor Skaber, vor Herre, ja, alt i en sum,
Præsentationens transcript:

472 – Jeg skabte den første dag 1, S1 det lysned i øst og jeg skabte årstiderne, sommer, vinter, høst, ja, jeg skabte alverden, som blev menneskers hjem og fandt selv et i Betlehem. Dans, fest, i hvert et land på jord, jeg bliver hos jer, så lød hans ord, og Guds riges fest skal holdes vidt omkring, jeg er Herre over alle ting. 472 – Jeg skabte den første dag 1, S1

472 – Jeg skabte den første dag 2, S2 Jeg kaldte på fine, kloge mennesker en dag, men de sa’: Vi har travlt, det er ikke vores sag, og jeg indbød den fattige, hvem tiden var trang, og se hans tøven var ej lang. Dans, fest, i hvert et land på jord, jeg bliver hos jer, så lød hans ord, og Guds riges fest skal holdes vidt omkring, jeg er Herre over alle ting. 472 – Jeg skabte den første dag 2, S2

472 – Jeg skabte den første dag 3, S3 Jeg gjorde mirakler hver en tid, blinde så, men man troede mig ikke, skønt lamme kunne gå, – de var sure, som børn der alt og intet vil ha’, og sendte mig til Golgata. Dans, fest, i hvert et land på jord, jeg bliver hos jer, så lød hans ord, og Guds riges fest skal holdes vidt omkring, jeg er Herre over alle ting. 472 – Jeg skabte den første dag 3, S3

472 – Jeg skabte den første dag 4, S4 Ja, festen skal holdes trods al ondskabens magt. Det er vanskeligt at danse, når djævlen slår takt. Skønt de troede, de vandt med både gravsten og segl, slog død og ondskab dog helt fejl. Dans, fest, i hvert et land på jord, jeg bliver hos jer, så lød hans ord, og Guds riges fest skal holdes vidt omkring, jeg er Herre over alle ting. 472 – Jeg skabte den første dag 4, S4

472 – Jeg skabte den første dag 5, S5 I gav mig kun døden, men jeg skænker jer liv, og jeg vil ikke knække det skrøbelige siv, men vil lære alverden om min kærligheds vej, for jeg er sandhed, liv og leg. Dans, fest, i hvert et land på jord, jeg bliver hos jer, så lød hans ord, og Guds riges fest skal holdes vidt omkring, jeg er Herre over alle ting. Sydney Carter. Ruth og Herluf Andersen. 472 – Jeg skabte den første dag 5, S5

472 - Fade, S6