Rind nu op i Jesu navn 1, S1 Rind nu op i Jesu navn, du livsalig morgenrøde! Jeg med sang vil dagen møde fra min seng og hvilestavn; sjæl og hjerte skal.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
Advertisements

Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
Almagts Gud, velsignet vær
Guds kærlighed er stærke, milde hænder 1, S1 Guds kærlighed er stærke, milde hænder, som dækker dig med miskundhed og fred. Guds kærlighed dig ud i livet.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11.. Lukas 11:1-4 Og det skete, da han var et sted og bad, at en af disciplene sagde til ham, da han holdt op med at bede:
131 – I Nazaret, i trange kår 1, S1 I Nazaret, i trange kår, med højheden fortrolig, der vokste op til manddoms år vor Herre, blid og rolig, som den, der.
170 – Tag det sorte kors fra graven 1, S1 Tag det sorte kors fra graven! Plant en lilje, hvor det stod! Ved hvert skridt i dødninghaven blomster spire.
145 – Navnet Jesus blegner aldrig, 1, S1 Navnet Jesus blegner aldrig, tæres ej af tidens tand, navnet Jesus det er evigt, ingen det udslette kan. Det har.
178 – Stat op, min sjæl, i morgengry! 1, S1 Stat op, min sjæl, i morgengry! Lad søvn og sorg og frygt nu fly, lad al din klage blive borte, thi her er.
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
301 – Det er så yndigt at følges ad 1, S1 Det er så yndigt at følges ad for to, som gerne vil sammen være; da er med glæden man dobbelt glad og halvt om.
Temaer i Johannes Evangeliet Kap. 13, 1-11 Søndag d. 13. september 2015.
Ingen billig nåde 1.Johannes 1:5-2:2. 1.Johannes 1:5-10 Og dette er det budskab, som vi har hørt af ham og bringer videre til jer: Gud er lys, og der.
544 – Det er fredens røst, der lyder 1, S1 Det er fredens røst, der lyder, Herre, ved dit nådebord, det er pagtens kalk, du byder, rakt os med forsoningsord,
021 – Himlene, Herre, fortælle din ære 1, S1 Himlene, Herre, fortælle din ære, Mesteren prises af hvælvingen blå, solen og månen og stjernernes hære vise.
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
107 – Af højtiden oprunden er 1, S1 Af højheden oprunden er en morgenstjerne klar og skær, af sandhed og af nåde; du Jakobs-stammens nye skud, du Davids.
163 – Gak under Jesu kors at stå 1, S1 Gak under Jesu kors at stå, hans sidste ord at agte på; fra korsets træ hans nådes røst skal lyde dig til liv og.
814_Måne og sol, skyer og vind 1, S1 Måne og sol, skyer og vind og blomster og børn skabte vor Gud. Himmel og jord, alting er hans Herren vor Gud vil vi.
284_Vor store Gud gør store undere 1, S1 Vor store Gud gør store under, med glæde vi dem skue må, han fejer bort i nådens stunder den falske grund, vi.
PÅSKE-SALME-SANG.
Pilgrimsvandring.
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
2. Tim. 3:16-17 Ethvert skrift er indblæst af Gud og nyttigt til undervisning, til bevis, til vejledning og til opdragelse i retfærdighed, så.
092 – Hvorledes skal jeg møde 1, S1
604 – Gud, din kærlighed du os sender 1, S1
501 – O, havde jeg dog tusind tunger 1, S1
402 – Guds kærlighed, hvis dybder her, 1, S1
278 – Den mørke nat forgangen er 1, S1
Vor Gud han er så fast en borg 1
088 – Gør døren høj, gør porten vid! 1, S1
Se, nu stiger solen af havets skød,
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
435_Vær velkommen, Herrens år 1, S1
Jeg lover Dig, min Gud, fordi Du satte min fod på frelsens klippe.
Nu rinder solen op af østerlide, forgylder klippens top
som din kærligheds vidunder, trøster mig i al min nød;
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
Dig være ære, døden slog du ned! Din skal sejren være i al evighed!
Tag mod det barn, o Gud, vi bringer på dit bud. Du rører dåbens vande!
Halleluja dødens magt er brugt 1, S1
036 – Spænd over os dit himmelsejl 1, S1
Så tag da mine hænder og før mig frem, indtil jeg salig ender
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
Den signede dag med fryd vi ser
Fader, Søn og Helligånd 1, S1
Sangen i mit hjerte Er en tak for korset Gud At du tog mig ind til Dig
Månen lyser fuldt Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
273_Kærlighed, som ej har lige 1, S1
066_Jesus, Frelser og befrier 1, S1
Den åndelige kamp: hvordan lovsangen kan bruges som våben i den kamp, der foregår om bl.a. vore hjerter. Det profetiske ord: hvordan det også kan forekomme.
Se, nu stiger solen Se, nu stiger solen af havets skød,
Syng om Herren, o, mit hjerte 1, S1
Herren er min hyrde salme 23
Fødselsdagssangen Jesu fred, den allerbedste gave 4 vers Dog er det normalt til mindre børn kun at synge første vers.
275 – Nu rinder solen op 1, S1 Nu rinder solen op af østerlide,
Gud vor Fader, Gud vor Fader,
Gud, her er jeg med sejrens glæde
Dybe, stille, stærke, milde 1
Nåde! Jeg råber Gud. Befri mig fra frygten nu.
Du fødes må på ny, om du vil se Guds rige, den tale synes hård
257 – Vær velkommen, Herrens år, 1, S1
201 – Glæd dig, din Herre Gud 1, S1
Kærligheden frø plantet på en høj Kristus måtte dø
082 – Nu kom der bud fra englekor 1, S1
348 – Der bydes ind til kongens fest 1, S1
Fra Himlen kom en engel klar 1, S1
420 – Kom, Gud, du store løfters Gud, 1, S1
Præsentationens transcript:

Rind nu op i Jesu navn 1, S1 Rind nu op i Jesu navn, du livsalig morgenrøde! Jeg med sang vil dagen møde fra min seng og hvilestavn; sjæl og hjerte skal sig røre med al tak for nattely og min frelses lov opføre til den høje himmelsky

Rind nu op i Jesu navn 2, S2 Nattens mørke tåge gik, atter kan jeg dagen skue, og den gyldne solelue jeg nu alt i sigte fik. Tak og pris og evig ære være dig, treenig’ Gud, som på hænder ville bære mig af nattens mørke ud!

Rind nu op i Jesu navn 3, S3 Give Gud, jeg kunne så dagen i din frygt begynde, at jeg ikke skulle synde og med snublestenen gå! Ak, min Jesus, du oprinde over mig som sol og skjold, at jeg kunne overvinde kød og blod og Satans vold!

Rind nu op i Jesu navn 4, S4 Lær mig ved hvert klokkeslag, at i dig jeg styrke vinder, hjertet ej til verden binder, spilder ingen nådens dag; men et jeg mig kan erindre, hvor min tid den korter af, og hver time bliver mindre, til jeg segner i min grav!

Rind nu op i Jesu navn 5, S5 O, min Gud, du hjælp mig da, når mit levneds mål her ende, og mit hjul ej mere vil rende, men mit åg skal spændes fra! Lad mig uden tid og dage for dit æres ansigt stå. Lad min sorrig, synd og klage med mit jordelin forgå! Kingo.

, S6