Gud, giv os en ungdom 1 Gud, giv os en ungdom, der kender sig kald, og kommer, når kaldet går ud, en ungdom, der gerne vil stå, hvor den skal. Ja, giv.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bjergprædikenen (3) Ønsker og evner. Tilskrevet og levet retfærdighed.
Advertisements

At vente på Guds time.
Forsager vi hykleriet og al dets væsen?. Tag jer i agt for de skriftkloge, som gerne vil gå omkring i lange gevandter og lade sig hilse på torvet og sidde.
Forløsende bøn, kap.9.. Daniel 9:1-5 I Dareios’ første regeringsår – han var af medisk herkomst, søn af Ahasverus, og var blevet konge over kaldæernes.
Ap. G. 2:37-47: Da de hørte det, stak det dem i hjertet, og de spurgte Peter og de andre apostle: »Hvad skal vi gøre, brødre?« Peter svarede: »Omvend.
Guds kærlighed er stærke, milde hænder 1, S1 Guds kærlighed er stærke, milde hænder, som dækker dig med miskundhed og fred. Guds kærlighed dig ud i livet.
De ti bud Jeg er Herren din Gud. De første bud Gud talte alle disse ord: »Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset. Du må ikke.
145 – Navnet Jesus blegner aldrig, 1, S1 Navnet Jesus blegner aldrig, tæres ej af tidens tand, navnet Jesus det er evigt, ingen det udslette kan. Det har.
118 – Hjerte, løft din glædes vinger! 1, S1 Hjerte, løft din glædes vinger! Over muld underfuld englesangen klinger; hør og mærk de toner søde, Himlen.
496 – Velsignet er det bånd 1, S1 Velsignet er det bånd, som sammenbinder dem, der fik den samme Helligånd og går mod samme hjem.
301 – Det er så yndigt at følges ad 1, S1 Det er så yndigt at følges ad for to, som gerne vil sammen være; da er med glæden man dobbelt glad og halvt om.
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Når den sidste sang stille toner ud, ja, så kommer jeg.
021 – Himlene, Herre, fortælle din ære 1, S1 Himlene, Herre, fortælle din ære, Mesteren prises af hvælvingen blå, solen og månen og stjernernes hære vise.
598 – Et kald du gav mig, Gud 1, S1 Et kald du gav mig, Gud, at herliggøre dig, fra mørkets magt at redde ud en sjæl til lysets vej.
Kære Gud jeg takker dig 1, S1
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
371 – Vælg i dag 1, S1 Vælg i dag, hvem du vil tjene, Kristus eller mørkets drot! Vælg i dag, om du vil værne alt, hvad der er sandt og godt!
Rind nu op i Jesu navn 1, S1 Rind nu op i Jesu navn, du livsalig morgenrøde! Jeg med sang vil dagen møde fra min seng og hvilestavn; sjæl og hjerte skal.
163 – Gak under Jesu kors at stå 1, S1 Gak under Jesu kors at stå, hans sidste ord at agte på; fra korsets træ hans nådes røst skal lyde dig til liv og.
063_Kvindelil, din tro er stor 1, S1 ”Kvindelil, din tro er stor, ske dig, som du ville!” I det rige nådens ord sprudler livets kilde.
Ølgod kirke 10. april 2011.
Prædiken Ånd og kød.
Nu fryde sig hver kristen mand 1, S1
Ølgod kirke 29. maj 2011.
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
2. Tim. 3:16-17 Ethvert skrift er indblæst af Gud og nyttigt til undervisning, til bevis, til vejledning og til opdragelse i retfærdighed, så.
at hvad os vor Jesus har lovet, må gives i tusinde-tal!
At forholde sig til sin muslimske næste i en terror tid
234_Jesus han er syndres ven 1, S1
180_Dit ord, o Gud, som duggen kvæger 1, S1
Min Skaber, min Frelser 1, S1
243_Jesus, du er den himmelvej 1, S1
402 – Guds kærlighed, hvis dybder her, 1, S1
XXX – Julebudet til dem, der bygge 1, S1
468 – Stiftet Guds Søn har på jorden 1, S1
Se, nu stiger solen af havets skød,
591 – Se en ild, der flammer stort, 1, S1
Der er noget i luften, jeg ved ikke hvad, som forår, skønt skoven
Nu rinder solen op af østerlide, forgylder klippens top
Vi synger med Maria vor store glæde ud til ham, som gav os Jesus,
Herre, min Gud, min længsel
Tag mod det barn, o Gud, vi bringer på dit bud. Du rører dåbens vande!
Fader, Søn og Helligånd 1, S1
Dejlig er jorden Dejlig er jorden! 2. Tider skal komme,
273_Kærlighed, som ej har lige 1, S1
066_Jesus, Frelser og befrier 1, S1
Den åndelige kamp: hvordan lovsangen kan bruges som våben i den kamp, der foregår om bl.a. vore hjerter. Det profetiske ord: hvordan det også kan forekomme.
Se, nu stiger solen Se, nu stiger solen af havets skød,
Syng om Herren, o, mit hjerte 1, S1
Når den sidste sang stille toner ud, ja, så kommer jeg.
Mark. 10:17-22 Og da Jesus gik ud på vejen, kom der én løbende og faldt på knæ for ham og spurgte: »Gode Mester, hvad skal jeg gøre for at arve.
Fødselsdagssangen Jesu fred, den allerbedste gave 4 vers Dog er det normalt til mindre børn kun at synge første vers.
280 – Herre jeg vil gerne takke 1, S1
577_Med en evig kærlighed 1, S1
275 – Nu rinder solen op 1, S1 Nu rinder solen op af østerlide,
Gud, her er jeg med sejrens glæde
076 – En underfuld frelser 1, S1
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
Du fødes må på ny, om du vil se Guds rige, den tale synes hård
TIK TIK Venner det var vi, ærlighed var en dyd for os
Det skete for mig, at Gud udi kød åbenbarede sig,
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
421 – Det sindelag, som er i dig 1, S1
Når den sidste sang stille toner ud, ja, så kommer jeg.
224 – Kærligheds og sandheds Ånd 1, S1
348 – Der bydes ind til kongens fest 1, S1
I mørkest fængsel er vi fri 1, S1
729_ O, Gud ske lov for håbet 1, S1
420 – Kom, Gud, du store løfters Gud, 1, S1
Præsentationens transcript:

Gud, giv os en ungdom 1 Gud, giv os en ungdom, der kender sig kald, og kommer, når kaldet går ud, en ungdom, der gerne vil stå, hvor den skal. Ja, giv os en ungdom i tusinders tal, som følger sin frelser, o Gud.

Gud, giv os en ungdom 2 Gud, giv os en ungdom, der ved, hvad den vil, og vælger sin vilje i dig, en ungdom, der aldrig i rænkernes spil bortøder de evner, du skænked dem til at vandre ad sandhedens vej.

Gud, giv os en ungdom 3 Gud, giv os en ungdom, der kender sin tid og tegnene, tiden den gav, en ungdom, der øver og ildner sin id til stålsat at stå i den standende strid mod syndernes sydende hav!

Gud, giv os en ungdom 4 Gud, giv os en ungdom, der hævder sit navn med glans i hver kæmpende trop, en ungdom, der ænser ej sår eller savn, men fylker sig tæt om hver blussende bavn, du tænder på bjergenes top!

Gud, giv os en ungdom 5 Gud, giv os en ungdom, der løfter den arv, den fik efter fædrenes færd, en ungdom, hvis mål er til inderste marv at stride for sjælens evige tarv i Frelserens fribårne hær! P. A. Larsen