Udgivet af Uddannelsesafdelingen Telegrafregimentet Begynd lektionen Vejleding Undervisningen er opbygget med et antal ”faner”. Du kan vælge at navigere.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Test i Der er 20 spørgsmål og du kommer automatisk videre ved korrekt svar Tryk for start.
Advertisements

En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Fortæl med PowerPoint XP
Videregående pc-vejledning
Grundlæggende PowerPoint
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
PC1 Lad os komme i gang…..
1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint 2007 Kursus Enkle præsentationer.
Introduktion til FU RØDT modul Lektion 1. Generelt • Introduktionen til fjernundervisning er det obligatoriske modul som skal gennemføres inden du påbegynder.
Introduktion til FU RØDT modul Lektion 1.  Introduktionen til fjernundervisning er det obligatoriske modul som skal gennemføres inden du påbegynder et.
Køb og download E-bøger og e-lydbøger (bruger en logget ind i denne guide)
Den store Vinterfugletælling Fuglequiz.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen,
Følge indhold Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Afslut Frem >>
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
X LukKlik på et niveau! Velkommen Vælg sværhedsgrad: 1.Jeg kender intet til PowerPointJeg kender intet til PowerPoint 2.Jeg kender lidt til PowerPoint.
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af.
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Kursus i. Indholdsfortegnelse Hvad kan programmet bruges til? Sådan kommer du i gang Gem dit projekt Skærmbilledet Lydsporets udseende Importer en lydfil.
CFU 1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint-kursus Enkle præsentationer.
Animation af tekst og pile
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Overfoer eSellerOrdre til Nav Salgsordre eSeller Salgsordrer skal overføres til Nav salgsordrer for at kunne.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
Instrumentgenkendelses-quiz #1
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
I denne quiz skal du høre hvilket af 8 forskellige musikinstrument der spiller. Instrumentgenkendelses-quiz #2 Bjørn Petersen 2013 – Instrumentgenkendelsesquiz.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Opsaetning Se Godkendte Bilag Filter opsætningen for antallet af købsfakturaer & kreditnotaer pr. bruger er.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Velkommen til den automatiske løn vurdering Besvar venligst nedenstående spørgsmål Deres lønregulering vil afhænge af deres svar!!! Klik her.
Dette er en automatisk lønforhandling
Lær Microsoft Office Online. Er du tilfreds med din præsentation? PowerPoint er et fantastisk værktøj, men… De færreste kan få deres præsentation til,
VAC-pumpen - ”Trin for trin” Power On/Off knap Tryk på ”On” Tryk på ”Ok” Følgende billede kommer frem, kaldes også ”Patient-menu” for her er der kun følgende.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Forårsrengøring med Fabrikam
Kursus i.
projekt eller lignende
Arbejdsgangsanalyse En arbejdsgangsanalyse i begyndelsen af projektet
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
GUIDE TIL BRUGEN AF MINE KLASSER
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
GUIDE TIL AFLEVERING AF OPGAVE
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
GUIDE TIL OPRETTELSE AF OPSLAG
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Kontakter, tilstedeværelse og chat
GUIDE TIL BRUGEN AF FÆLLES MATERIALER (ELEV)
Sådan anvendes BG-NetBank
Kursus i.
GUIDE TIL AFLEVERING AF OPGAVE
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Velkommen til PowerPoint
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
Modul 4: ”Tekstbehandling 2”
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
GUIDE TIL BRUGEN AF MINE KLASSER
SWOT Analyse Styrker Svagheder Muligheder Trusler Potential
Præsentationens transcript:

Udgivet af Uddannelsesafdelingen Telegrafregimentet Begynd lektionen Vejleding Undervisningen er opbygget med et antal ”faner”. Du kan vælge at navigere rundt mellem fanerne som du vil, men vi anbefaler at du tager dem i rækkefølge for at få det bedste udbytte. Klik blot på fanens overskrift. Det er muligt at hoppe tilbage til ”tidligere faner”. Antal faner vil variere fra kursus til kursus. God fornøjelse.

Mål Så kan du…. Problem/Løsning Mål Viden om Kom igang Opgave Bibliotek Se Det Eksempel

Problem Radiokommunikation baserer sig ofte på en-vejs-kommunikation. D.v.s. at der kun er én der taler af gangen. Derfor er det vigtigt at vide hvornår et signal starter og slutter, samt hvilken handling modtageren skal iværksætte. Løsning Radiokommunikation baserer sig ofte på en-vejs-kommunikation. D.v.s. at der kun er én der taler af gangen. Derfor er det vigtigt at vide hvornår et signal starter og slutter, samt hvilken handling modtageren skal iværksætte. Problem/Løsning Mål Viden om Kom igang Opgave Bibliotek Se Det Eksempel

Problem/Løsning Mål Viden om Kom igang Opgave Bibliotek Se Det Eksempel

VO 1 Problem/Løsning Mål Viden om Kom igang Opgave Bibliotek Se Det Eksempel

Teori-til-praksis Radiokommunikation baserer sig ofte på en-vejs-kommunikation. D.v.s. at der kun er én der taler af gangen. Derfor er det vigtigt at vide hvornår et signal starter og slutter, samt hvilken handling modtageren skal iværksætte. Trin-for-trin Radiokommunikation baserer sig ofte på en-vejs-kommunikation. D.v.s. at der kun er én der taler af gangen. Derfor er det vigtigt at vide hvornår et signal starter og slutter, samt hvilken handling modtageren skal iværksætte. Problem/Løsning Mål Viden om Kom igang Opgave Bibliotek Se Det Eksempel

Problem/Løsning Mål Viden om Kom igang Opgave Bibliotek Se Det Eksempel

Opgave 1 af 7 Klik på knappen ud for det rigtige svar. Hvis du svarer korrekt, kommer du automatisk videre til næste opgave. Problem/Løsning Mål Viden om Kom igang Opgave Bibliotek Se Det Eksempel

Desværre, prøv igen DESVÆRRE, KLIK HER FOR AT PRØVE IGEN

Problem/Løsning Mål Viden om Kom igang Opgave Bibliotek Se Det Eksempel

Du har nu afsluttet lektionen. Tryk på ESC knappen for at slutte lektionen, eller luk denne powerpoint. Problem/Løsning Mål Viden om Kom igang Opgave Bibliotek Se Det Eksempel