Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Rollen som professionel indebærer i følge speciallægekommissionen, at man Præsterer høj kvalitet i behandling med integritet, ærlighed og medfølelse Udvise.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Rollen som professionel indebærer i følge speciallægekommissionen, at man Præsterer høj kvalitet i behandling med integritet, ærlighed og medfølelse Udvise."— Præsentationens transcript:

1 Rollen som professionel indebærer i følge speciallægekommissionen, at man Præsterer høj kvalitet i behandling med integritet, ærlighed og medfølelse Udvise passende personlig og mellemmenneskelig professionel adfærd Praktiserer faget i etisk overensstemmelse med forpligtelserne som læge

2 Professionalisme: en definition bør referere til tre kerneelementer 1)Core knowledge and skills 2)Ethical principles 3)Selflessness and/or service orientation Kilde: Hafferty FW: Definitions of professionalism. A search for meaning and identity. Clinical Orthopaedics and Related Research 2006; 449: 193-204.

3 Formål med professionssporet Det overordnede formål med professionssporet er at bidrage til, at den nyuddannede læge fra Aarhus Universitet besidder de nødvendige forudsætninger for at: –agere professionelt i forhold til patienter, kolleger og samfund – håndtere de krav, som den fremtidige lægegerning stiller til sine udøvere. Professionssporet skal supplere den teoretiske og praktiske kliniske undervisning og have en koordinerende funktion. Dette sker bl.a. gennem undervisningselementer, der fokuserer på: –Kliniske færdigheder, herunder også færdigheder i kommunikation, samarbejde og ledelse –Holdningsmæssige aspekter af lægegerningen, bl.a. etiske principper og dilemmaer i lægefaget, problemstillinger i lægens forskellige roller og identitetsopfattelser, sygdom set i kulturelt perspektiv Professionssporet skal bidrage til, at der skabes progression og koordination i opbygningen af faglige kompetencer gennem kandidatuddannelsen


Download ppt "Rollen som professionel indebærer i følge speciallægekommissionen, at man Præsterer høj kvalitet i behandling med integritet, ærlighed og medfølelse Udvise."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google