Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Uddannelse “gode præster skaber gode præster”. FFU Fælles Frikirkelig Uddannelse.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Uddannelse “gode præster skaber gode præster”. FFU Fælles Frikirkelig Uddannelse."— Præsentationens transcript:

1 Uddannelse “gode præster skaber gode præster”

2 FFU Fælles Frikirkelig Uddannelse

3 FFU.DK Overblik over teologiskuddannelse Kontakt til en studievejleder Tilbud om mentorordning Overblik over efteruddannelse

4 Efteruddannelse Kompaktkursus 15.-17. august 3 dage på Højskolen med teologisk undervising, refleksion over praksis og Guds nærvær Undervisere er John Drane, Magnus Persson og Keld Dahlman m.fl.

5 Efteruddannelse Bachelor eller Master fra Harvest University 2 årigt forløb på Kolding Internationale Højskole og Mariager Højskole Årlige ugekurser på højskolen og online undervisning

6 Menighedsbaseret praktik “gode præster skaber gode præster”

7 Refleksion og samtale Efteruddannelse Hvad tænker I om tilbuddet med kompaktkurser eller BA/MA i teologi? Vil I benytte jer af de nye muligeheder? Mesterlære Hvad tænker I om muligheden for at have en kommende præst under jeres vinger og støtte og udfordre den teologisk uddannelse og læretiden som præst Har I som lokalmenighed kommende præsteaspiranter? Vil I have lyst til at støtte en f.eks. økonomisk?


Download ppt "Uddannelse “gode præster skaber gode præster”. FFU Fælles Frikirkelig Uddannelse."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google