Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1 CAP – også i fremtiden DN støtter fortsat en betydelig CAP: - Der er brug for pengene til at understøtte miljøet, naturen og udviklingen i landdistrikterne.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1 CAP – også i fremtiden DN støtter fortsat en betydelig CAP: - Der er brug for pengene til at understøtte miljøet, naturen og udviklingen i landdistrikterne."— Præsentationens transcript:

1 1 CAP – også i fremtiden DN støtter fortsat en betydelig CAP: - Der er brug for pengene til at understøtte miljøet, naturen og udviklingen i landdistrikterne. - Skånsom drift af mange arealer giver beskedent afkast og skal belønnes. - Når først pengene er væk, kommer de formentlig aldrig tilbage.

2 2 CAP Fælles goder for fælles penge CAP skal ændre karakter Nu: Støtte til de store og støtte til status quo Fremtiden: Progressiv kraft, der skaber rig natur, godt vandmiljø, lødige fødevarer, klimatilpasning, CO2- binding, husdyrvelfærd og liv på landet

3 3 CAP – fra skurk til helt DN støtter helhjertet at gøre Søjle 1 til den bærende kraft i at tilvejebringe de fælles goder: - Kraftig reduktion i enkeltbetaling – så meget som det kan bære - Loft på betaling til den enkelte for at skabe ekstra provenu - Ekstra tilskud for at skabe rig natur etc.: -Økologi eller lignende på dyrkningsfladen -Bidrag til ekstensiv udnyttelse i arealer udenfor omdrift (græsning, bjærgning af hø, biomasse)


Download ppt "1 CAP – også i fremtiden DN støtter fortsat en betydelig CAP: - Der er brug for pengene til at understøtte miljøet, naturen og udviklingen i landdistrikterne."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google