Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tilfredshedsundersøgelse 1. Hvilke forventninger har du til at være medlem af Dameklubben? Glad for at spille med andre fra Dameklubben Godt: Formen mht.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tilfredshedsundersøgelse 1. Hvilke forventninger har du til at være medlem af Dameklubben? Glad for at spille med andre fra Dameklubben Godt: Formen mht."— Præsentationens transcript:

1 Tilfredshedsundersøgelse 1. Hvilke forventninger har du til at være medlem af Dameklubben? Glad for at spille med andre fra Dameklubben Godt: Formen mht. at trække scorekort før man går ud sikrer at man hele tiden spiller med forskellige. Derved undgår man at det er de samme ”grupper” der går. Godt at blive opdateret med mail og telefonliste. Hyggeligt socialt samvær sammen med andre ligesindede golf freaks - kombineret med golfspil Socialt samvær – spille med forskellige – lære andre damespillere at kende Møde andre klubmedlemmer og spille med forskellige den ene dag om ugen, hvor det er damedag.

2 Tilfredshedsundersøgelse 1. Hvilke forventninger har du til at være medlem af Dameklubben? Jeg forventer at kunne komme ud og spille med andre "damer" 1 gang om ugen, hvoraf en gang om måneden skal være spisematch - ligesom vi plejer :-) At møde andre damer at spille golf med samt hyggesnak efter match. Godt socialt samvær på et højt sportsligt niveau. Vægter det sociale højt Jeg synes godt om at være medlem af dameklubben – og deltager når jeg har mulighed for det – jeg synes godt om at det er så uforpligtende, og at man bare dukker op de gange man kan.

3 Tilfredshedsundersøgelse 2. Hvordan synes du afviklingen af almindelige onsdagsmather har fungeret? fungerer fint9 flere matchformer3 ønsker slagspil2 gul/blå tee. Det behøver ikke at være matchform, der skal/kan hcp.reguleres. - Reduceret antal køller. Lidt mere info inden gunstarten Helt perfekt som det har været J 2 har svaret: slagspil et par gange (spillere fra B- og C-række)

4 Tilfredshedsundersøgelse 3. Resultaterne af onsdagsmatchnerne har i år vært offentliggjort på Golfbox. Synes du det er ok? Ja12 Nej0 Ved ikke1

5 Tilfredshedsundersøgelse 4. Når du ikke spiller med om onsdagen, er det så fordi Vejret er for dårligt7 Kan ikke pga arbejde5 tiderne passer ikke0 Andre: Andre aftaler

6 Tilfredshedsundersøgelse 5. Hvordan synes du det fungerer med, at vi trækker lod om hvem der spiller sammen? Fungerer fint12 For få at spille med1 Vil gerne selv lave aftaler0 Andet: Nogle gange vil jeg gerne spille lidt før damernes fortrinsret, da tiden der passer mig bedre. Hvis vi så trækker lod, kan jeg risikere at komme ud i den sidste bold. Ved ikke hvordan det kan løses rent praktisk Der er ikke megen lodtrækning, når de samme spille altid går sammen. Hvorfor er der ikke flere, der vil spille om formiddagen. Tidligere var vi en stor gruppe og det var rart.

7 Tilfredshedsundersøgelse 6. Hvordan synes du afviklingen af spisematcherne fungerer? Jeg nyder altid at spille til spisematcherne og synes det er dejligt med forskellige matchformer. Jeg kan ikke lige komme på nye matchformer – desværre. Hyggelige Jeg synes at de få gange jeg har været med har det være fint. Måske andre matchformae f.eks. greensome & foursome eller flagmatch Fint Helt ok Godt, ville ønske, at der var tid til info inden gunstart

8 Tilfredshedsundersøgelse Egentlig synes jeg det er vældig sjovt at spille lidt forskellige matchformer - jeg er ikke mere begejstret for den ene form frem for den anden. 6. Hvordan synes du afviklingen af spisematcherne fungerer? spisematcher er fine - må gerne være hold/forskellige spilformer Synes de fungerer ok. Fint afviklet. Spiller ofte med nogle, som man ikke ser til de tidlige tider om onsdagene. Jeg kan kun sige positivt om de spisematcher jeg har deltaget i. Det er hyggeligt med kun 9 huller og så hygge bagefter – det glæder jeg mig til hver gang jeg kan være med.

9 Tilfredshedsundersøgelse 7. Hvad synes du om præmierne? De er rigtig gode7 Vin gaver5 ProGolf er super9 Andet: Måske gavekort til Cafeen (3) Beløbene og værdierne burde holdes NEDE. Jeg er ikke så vild med diverse brugsting… der er allerede fyldt op i mine skabe. Gavekort til vores café! Har dameklubben særlige sponsorer? Prøv at se Køge Golfklub "Dameklubben" Jeg kunne foreslå at det også var muligt at vinde en lektion med pro’en – det var en stor succes i Greve, hvor jeg var medlem før.

10 Tilfredshedsundersøgelse 8. Hvilke forventninger har du til forplejningen ifm. Spisematcher? De få gange jer har spist i 2014 har maden været OK. Salater og grønsager er jo altid et hit og så laksJ. At det skal være afvekslende mad, med masser af grønt J Jeg synes at det der har været serveret har været rigtig godt. Fint som det er, MEN jeg kunne ikke fortå, hvorfor vi fik så lidt for pengene. Er meget chokeret over, at nogle af madpenge er gået til præmier. Det synes jeg er MEGET FORKERT, både over for os medlemmer og i særdeleshed over for caféen. Hyggeligt samvær, lidt sjov og pjat og så noget dejligt "pigemad" f.eks. Tærter - kylling - kotteletter i fad og andre lette retter og ALTID salat til eller andet grønt.

11 Tilfredshedsundersøgelse Jeg har ikke de store forventninger - egentlig synes jeg vore forskellige cafebestyrere har haft godt tjek på, hvad "damemad" kan bestå af - dog gider jeg ikke spise fisk så ofte, som det har været på menuen. En almindelig middag med salat/grøntsager Synes der godt kunne være kaffe efter maden, ellers ok. Har indtil nu fået dejlig mad (og kaffe + kage) alt ok. Varierede middage med salat Jeg synes det har fungeret fint som det har været i år – på nær en enkelt gang synes jeg maden har været ok. 8. Hvilke forventninger har du til forplejningen ifm. Spisematcher?

12 Tilfredshedsundersøgelse 9. Skal vi fortsat have venskabsklub? JaNejVed ikke 1013 Hvorfor: Jeg har ikke behov for en venskabsklub, men hvis andre ønsker dette så er det ok med mig. Det giver et fællesskab i dameklubben at spille mod en fælles modstander og at vi møder de samme kvinder flere gange giver hygge i form af ”genkendelsens glæde”. Sjovt at komme og spille fremmede klubber og spillere Det fungerer godt For at møde andre Dameklubber og lære af dem. Godt at høre om andre klubber/spille deres bane Kan være hyggeligt at møde spillere fra anden klub.

13 Tilfredshedsundersøgelse 9. Skal vi fortsat have venskabsklub? Hvorfor: Jeg har ikke behov for en venskabsklub, men hvis andre ønsker dette så er det ok med mig. Vi har godt af at komme ud og spille mod/med andre. Hvis nogen har tid og lyst til at deltage synes jeg det er fint – jeg vil aldrig selv få mulighed for det pga arbejdet + når jeg har mulighed for at spille, vil jeg hellere spille i Skovbo end feks i Værløse. Kan være hyggeligt at møde spillere fra anden klub.

14 Tilfredshedsundersøgelse 9A Hvis ja til venskabsklub Fortsat Værløse4 En anden tættere på5 En samme størrelse1 Forslag: Skjoldenæsholm - Harekær Hvorfor ikke flere? Har man kontaktet Ishøj/og eller Næstved Gerne flere

15 Tilfredshedsundersøgelse 10. Hvad synes du om at få nyhedsbreve på mail? Dejligt13 Opslagstavle er ok1

16 Tilfredshedsundersøgelse 11. Har du forslag til aktiviteter i Dameklubben? Jeg har tidligere været med i en dameklub – det var ikke en sportsklub, men der blev gennemført mange interessante aktiviteter. Vi var bl.a. på rundvisning i Det Kongelige Teater, på Assistentkirkegården samt rundvisning på Christinia. Måske det kunne trække flere damer til? Jeg kunne godt ønske mig at ture med overnatning lå i lidt lavere prisleje. Veninde match. Jeg har været inviteret til et sådant arrangement på Skjoldnæsholm et par gange. Det har været rigtig hyggeligt. F.eks. en dages tur til fremmede bane Niks - det er derfor jeg ikke er med i bestyrelsen, som jeg egentlig synes har gjort et ret godt stykke arbejde. Tak for det.

17 Tilfredshedsundersøgelse 11. Har du forslag til aktiviteter i Dameklubben? Short game spil med instruktion og øvelser, måske som oplæg til en spisematch. ? Nej, jeg har ikke nye forslag – jeg synes aktiviteterne som de har været de dækker fint mig behov. 1.Tilbud om fællestræning hos pro – 2.ProGolf stand på driving range (evt. onsdag eftermiddag) 3.Hjertestarter instruktion.


Download ppt "Tilfredshedsundersøgelse 1. Hvilke forventninger har du til at være medlem af Dameklubben? Glad for at spille med andre fra Dameklubben Godt: Formen mht."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google