Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Temaeftermiddag 28. oktober 2014

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Temaeftermiddag 28. oktober 2014"— Præsentationens transcript:

1 Temaeftermiddag 28. oktober 2014
Center for Sårbare Gravide, Rigshospitalet og Familieprojektet Program: Oplæg ved psykolog Niels Peter Rygaard omkring vigtigheden af tidlig indsats og kvalitet i tidlig tilknytning. Fortælling om det nye Center for sårbare gravide på Rigshospitalet Oplæg v/ Jordemoder Michelle Kolls og sundhedsplejerske Vibeke Hejgaard. Oplæg ved Familieprojektet ved Tove Lybæk Leder omkring erfaringer for arbejdet med de psykisk sårbare forældre og den tidlige indsats. Case oplæg ved medarbejdere fra Familieprojektet. Reflexion og debat om hvordan vi kan optimerer det tværfaglige og tværsektorielle forebyggende arbejde i sårbare familier, således at det opleves som et samlet støttende/behandlende forløb?

2 Temaeftermiddag 3. november2014
Center for Sårbare Gravide, RH og Familieprojektet 3 cases Hjælpeforanstaltning i en plejefamilie Flygtningefamilie med en 4 mdr. gl dreng Pykisk syg mor med nyfødt dreng Ambulant hjælpeforanstaltning Indisk familie med depressiv mor og nyfødt dreng

3 Temaeftermiddag 28. oktober 2014
Center for Sårbare Gravide, RH og Familieprojektet Film om en indisk familie med Nyfødt dreng Mor med depression Far Mormor Klik her for at se filmen (du skal være online)


Download ppt "Temaeftermiddag 28. oktober 2014"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google