Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad vil DU gøre for, at der kommer

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad vil DU gøre for, at der kommer"— Præsentationens transcript:

1 Hvad vil DU gøre for, at der kommer
G I V E T A F F A L D S L Ø F T E Hvad vil DU gøre for, at der kommer mindre affald i verden?

2 Tænker du over, hvad du gør med dit affald?
Tyggegummi Flasker og glas Papir Pizzabakker Gammelt legetøj Brugt tøj Dåser Mad Hundelort Brugte batterier Alle mennesker producerer affald hele tiden, men vi kan hver især gøre noget for at lave mindre affald og for at håndtere det rigtigt, så vi belaster miljøet mindst muligt. Vi kan sørge for at gamle eller ødelagte ting bliver genbrugt eller repareret Vi kan sortere affaldet rigtigt, så det kan genanvendes Vi kan undgå at smide affald i naturen og på gaden Købe noget brugt i stedet for noget nyt

3 Hvad vil DU gøre? aflevere papir i papircontaineren, når det skal smides ud ønske mig en oplevelse i stedet for en ting aflevere tomme spraydåser og malingrester på genbrugspladsen lade være med at smide affald i naturen samle affald op, som jeg finder i naturen kun tage den mad over på tallerkenen, som jeg kan spise forsøge at reparere ødelagte ting i stedet for at smide dem ud fortælle mine forældre, hvis jeg får for meget mad med i skole samle min hunds lort op i en plastpose Eller noget helt andet? Handlemulighederne her på siden er et udsnit af de muligheder, som eleverne skal vælge tre af i Affaldsløftet på renuge.dk.

4 Sådan giver du et affaldsløfte
Når eleven klikker sig ind på Affaldsløftet møder de dette skærmbillede. Ved at klikke på + tegnet ud for hver linje får de en liste over valgmuligheder. Se næste side.

5 Vælg et løfte Aflevere tomme spraydåser og malingrester på genbrugspladsen På denne side skal eleven klikke på en af valgmulighederne og klikke på ”Vælg” knappen.

6 Skriv dit navn og vælg skole
Når eleverne har valgt tre løfter skriver de deres navn i boksen, vælger skole og klikker på Afgiv ”Løfte knappen”

7 Tillykke med diplomet! Affaldsdiplomet kan nu deles med venner og familie på forskellige sociale netværk, gemmes som PDF eller sendes til printeren.


Download ppt "Hvad vil DU gøre for, at der kommer"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google