Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Medborger- skab og uformel læring Overgang og samarbejde mellem skole og klub Inklusion og rummelighed i klubberne Opsøgende og forebyggende arbejde Samarbejde.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Medborger- skab og uformel læring Overgang og samarbejde mellem skole og klub Inklusion og rummelighed i klubberne Opsøgende og forebyggende arbejde Samarbejde."— Præsentationens transcript:

1 Medborger- skab og uformel læring Overgang og samarbejde mellem skole og klub Inklusion og rummelighed i klubberne Opsøgende og forebyggende arbejde Samarbejde mellem Klubber og foreninger 2. implementeringsplan 1. implementeringsplan Det gode ungdomsliv Samarbejde og Tværfagliglighed Inklusion og Forebyggelse Klubpolitikkens 3 målsætninger

2 Temaer på netværksmøderne 1.Netværksmøde-runde: Udfordringerne i fritidsklubben 2.Netværksmøde-runde: Mulighederne i ungdomsarbejdet 3.Netværksmøde-runde (i dag): LP modellen som mulig redskab i klubberne 4.Netværksmøde-runde: Medarbejderudvikling i forbindelse med den personlige rygsæk.

3 Dagen idag Husk i dag, at komme ”rundt om grisen” – der ER mange sandheder Alle er medvirkende til at det bliver en lærende og udviklende proces Hold fast i temaet (personlig og faglig udvikling i den pædagogiske praksis)

4 Netværkene fremadrettet Netværksrunderne for denne gang er ved at være slut (ift. Temadagen 2010) – ny temadag 25. marts 2011 Fremadrettet fortsætter netværk i LP regi (som uddannelsesfora) Der vil være 4 netværksmøde-runder i 2011 under LP Der vil komme ændringer i netværksgruppe-sammensætningen

5 Opsamling og materiale www.klubintern.roskilde.dkwww.klubintern.roskilde.dk :


Download ppt "Medborger- skab og uformel læring Overgang og samarbejde mellem skole og klub Inklusion og rummelighed i klubberne Opsøgende og forebyggende arbejde Samarbejde."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google