Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

LINKS Det er vigtig at sørge for at få andre hjemmesider til at linke.  Det skaber større popularitet. Ved sine link skal man IKKE skrive ”klik her”,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "LINKS Det er vigtig at sørge for at få andre hjemmesider til at linke.  Det skaber større popularitet. Ved sine link skal man IKKE skrive ”klik her”,"— Præsentationens transcript:

1

2 LINKS Det er vigtig at sørge for at få andre hjemmesider til at linke.  Det skaber større popularitet. Ved sine link skal man IKKE skrive ”klik her”, fordi der er ikke nogle som søger på ”klik her”, linket skal ligge i det ord/elementer som man søger. Det er vigtige ikke at have SPAM på sin side, fordi at det mindsker troværdigheden for sitet.  Det samme gælder hvis man gennem SPAM bliver linket.

3 LINKS Det er vigtig at sørge for at links virker hele tiden, for ”døde” links ødelægger søgemaskineoptimeringen. Det er også vigtig at få sine links ind på sociale medier, for at blive set yderligere.

4 LINKS – Building basics Natural, manual, self-created Natural : Naturligt opstået link fra tredjepart Manual (Outreach) : Skabe opmærksomhed og forbindelse til bruger ved hjælp af konkurrencer. Netflix skriver selv privat besked til brugers venner på Facebook, efter tilkendegivelse af bekendtskab. Self-created : Skjult reklame i diverse forums. Spam og ofte uønsket.

5 LINKS - Campaign Ranking : Google vs. Yahoo. Google viser sig at være mere troværdig og enkel i forhold til søgeresultater, hvor Yahoo ikke sorterer efter relevans. Moz mozRank: Et analyseværktøj til undersøgelse af blandt andet eksterne links der refererer til et website. Domain Authority: Ved hjælp af segmentering er det muligt at forudsige brugeres adfærd og besøg på diverse sites. For eksempel geografi og sociale forhold. Competitors backlinks : Jo større relation mellem to eller flere websites jo større troværdighed.

6 Number of links on a page : Less is more. Jo færre links der er på et website jo mere overskueligt og relevant virker sitet. Potential Referral Traffic : Et website indsnævrer søgningen ved at have flere links.

7 Linkbuilding strategier Kunderne linker til dig Medlemsskab badges til kunderne Linkbait Nyttigt eller sjovt indhold der kan gå viralt Give-aways Tiltræk nyheds sites, bloggere og lignende ved at give gratis ting væk Virksomhedsblog Skab nyt og frisk content

8 Købe links Google og Bing er imod ”købe links” De prøver så vidst muligt at forhindre spredningen af ”købe links” Opdages ”købe links” straffes dette med at sitet får en lavere ranking på søgeresultater


Download ppt "LINKS Det er vigtig at sørge for at få andre hjemmesider til at linke.  Det skaber større popularitet. Ved sine link skal man IKKE skrive ”klik her”,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google