Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SUNDBY. SUNDBY Sundby kantine/café Sundby kantine/café; I Sundby Cafe lærer du at finde opskrifter om sund mad, både almindelig mad, men også det søde.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SUNDBY. SUNDBY Sundby kantine/café Sundby kantine/café; I Sundby Cafe lærer du at finde opskrifter om sund mad, både almindelig mad, men også det søde."— Præsentationens transcript:

1 SUNDBY

2 SUNDBY Sundby kantine/café Sundby kantine/café; I Sundby Cafe lærer du at finde opskrifter om sund mad, både almindelig mad, men også det søde og det, man kan drikke. Du lærer at lave det, og du lærer også om hygiejne, indkøb, servering, fortjeneste. Torsdag aften sælger vi mad til de, der kommer.

3 SUNDBY Sundby svømmeklub Sundby svømmeklub; Når du melder dig til Sundby Svømmeklub får du mulighed for; at lege, spille bold, prøve o-løb i en svømmehal, svømme synkron, lave vandakrobatik, splashdive (i DGI-Huset - med 1 og 3 meter vippe. Her har vi en aftale med en springer fra landsholdet, som vil undervise os), vinterbade ved Albuen, lære førstehjælp, snakke kost og ernæring, (hvor langt skal man svømme for at forbrænde en flødebolle??) mm

4 SUNDBY Sundby NEWS Sundby news; Vil du være en del af redaktionen på Sundby News? Vi skal følge livet i Sundby og opsøge nyheder. Vi skal optage og redigere video, tage billeder, interviewe folk og hvad der ellers hører til en rigtig nyhedsredaktion.Til en rigtig TV-station hører også vejrudsigten, reklamer, programoversigt og måske underholdning…? Du er med til at bestemme på SUNDBY-NEWS!!

5 SUNDBY Sundby førstehjælp Sundby førstehjælp; Hvis du melder dig til Førstehjælp, bliver du en del af Sundbys skadestue. Du vil blive uddannet til at yde førstehjælp. Skadestuen vil altid have mandskab parat til at rykke ud, hvis der skulle blive brug for det. Vi skal desuden laves små pakker, med lidt førstehjælpsgrej som skal sælges. Vi vil tilbyde de andre virksomheder i byen, at de kan få et kursus i førstehjælp - et kursus som du kan være med til at stå for.

6 SUNDBY Sundby cykelklub Så tager vi cyklerne frem. Deltag i årets Tour de Sundby. Det største løb efter Tour de France. I bliver inddelt i cykelhold, som gennem hele ugen konkurrerer om at komme på podiet torsdag aften. Der vil være bjergkørsel, pointløb, tidskørsel, skovkørsel mm. Fredag byder vi på en overraskelse. Hvis du melder dig ind i cykelklubben, får du en fantastisk oplevelse. Optagelseskriteriet er, at du har en cykel, en cykelhjelm - og at du er en sikker cyklist.

7 SUNDBY Sundbykoret Sundbykoret; I Sundbykoret skal vi lave en lille forårskoncert, som vi optræder med torsdag aften. Vi skal sammen skrive skolens sundhedssamba og selvfølgelig lave en samba-dans dertil! Desuden skal vi fremstille festlige skåle af gamle grammofonplader, som vi sælger til koncerten.

8 SUNDBY Sundby tv-køkken + LENE Sundby tv-køkken I sundby tv-køkken skal vi lære, hvordan man kan lave en sund morgenmad, frokost og aftensmad. Mens vi laver maden, filmer vi. Senere arbejder vi med filmen på computeren, så det bliver til et rigtigt tv- program, som vi viser torsdag aften.

9 SUNDBY Sundby wellnesscenter Sundby wellnesscenter; I Sundby Wellness lærer du at sundhed også kan være, at man har det rigtig "godt med sig selv". Vi skal producere cremer og olier, som vi skal bruge til vore kunder i Wellnesscentret. I centret vil vore kunder kunne få rygmassage, hovedbundsmassage og fodmassage. Centret vil skulle indrettes stemningsfuldt med levende lys, beroligende musik osv. Vi skal lave "kabiner" med brikse til diverse behandlinger. Torsdag aften sælger vi vore behandlinger til alle interesserede.

10 SUNDBY Sundby Ønskebrønd + Britta Sundby Ønskebrønd; Sundby Ønskebrønd er stedet hvor du har chancen for at være med til at fremstille en særlig vigtig ønskebrønd. Du skal have lyst til at gå på nettet for bl.a. at finde ud af hvor meget vand kroppen indeholder, hvor lidt vand kan man overleve på og hvilke hjælpeorganisationer der hjælper alverdens børn med at få vand m.m. Der skal samles vandflasker som skal omdannes til flaskeposter, Kort sagt. Her vil vi skabe et sted hvor man kan sende gode ønsker til alverdens børn - om et godt børneliv.

11 SUNDBY Sundbys glade billedemager Sundbys glade billedemager; "De Glade Billedemager" i Sundby, vil i ugens løb arbejde med glade billeder på mange forskellige måder. Vi arbejder til musik, vi arbejder med lyse farver, vi arbejder med forskellige materialer, vi vil arbejde og fordybe osi de forskellige muligheder, og gode ideer der kommer til de Glade Billedmager i Sundby. Vi vil lave noget til os selv, og noget der er til salg torsdag aften.

12 SUNDBY Sundby genbrugskunst + Laurits Sundby genbrugskunst ; Genbrugsen fremstiller vi ting af det andre smider ud. Det er et sted for børn, der er fikse på fingrene og fyldt med sjove ideer. Er du god til at se mulighederne i andres affald er dette værksted lige noget for dig. Vi har mange ideer til noget, du kan gå i gang med – men måske har du også selv en god ide, der skal prøves af. Torsdag aften sælger vi ud af de spændende ting, vi har lavet i løbet af ugen.

13

14 SUNDBY


Download ppt "SUNDBY. SUNDBY Sundby kantine/café Sundby kantine/café; I Sundby Cafe lærer du at finde opskrifter om sund mad, både almindelig mad, men også det søde."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google