Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Passage af forbudt område Vurdér ved hver af passagerne, om der kan være problemer. Se først facit på næste lysbillede, når du har besluttet dig. Alle.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Passage af forbudt område Vurdér ved hver af passagerne, om der kan være problemer. Se først facit på næste lysbillede, når du har besluttet dig. Alle."— Præsentationens transcript:

1

2 Passage af forbudt område Vurdér ved hver af passagerne, om der kan være problemer. Se først facit på næste lysbillede, når du har besluttet dig. Alle passager foregår nedefra (sydfra). De viste passager er vist med markeringer i skoven, men kunne lige så vel være umarkerede (skraveringer uden streg uden om).

3 Passage af forbudt område: O-løberne skal komme sikkert hen til passagens start og må ikke fristes til at forlade den før tiden! Vær helt sikker på, at ingen kommer ud i forbudt område.

4 Passage nr. 1

5 Uacceptabel Stregen, som forbinder posterne må ikke gå gennem forbudt område.

6 Passage nr. 2

7 Uacceptabel Principielt samme problem som sidste stræk Der kan være fordel i at passere det forbudte område – især, hvis man kommer skævt ud fra posten før

8 Passage nr. 3

9 Optimal Ingen løbere vil komme ud i det forbudte område.

10 Passage nr. 4

11 Uacceptabel Der kan være fordel i at forlade passagen og krydse et af de forbudte områder.

12 Passage nr. 5

13 Optimal Der er kun én vej – nemlig langs grusvejen. Det giver sikkerhed for, at ingen passerer de forbudte områder. Evt. væske ved en af passageposterne.

14 Passage nr. 6

15 En uacceptabel og dårlig løsning. Ideen med væske for enden af passagen er god nok, der skal bare også være poster både i starten og i slutningen af passagen, så ingen fristes til at forlade passagen før tiden. I øvrigt bør man altid sikre, at alle deltagere passererer væskeposterne.

16 Passage nr. 7

17 En inoptimal løsning. Der kan være risiko for løberpassage af det forbudte område

18 Passage nr. 8

19 Optimal Ingen løbere vil komme ind i det forbudte område. Evt. væske ved en af passageposterne.

20 Slut på serien Evt. kommentarer til KLC@dadlnet.dk


Download ppt "Passage af forbudt område Vurdér ved hver af passagerne, om der kan være problemer. Se først facit på næste lysbillede, når du har besluttet dig. Alle."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google