Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper..."— Præsentationens transcript:

1

2 Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...

3 Ria Slides Der er 5 etager, og jo højere etage bliver des større bliver kravene.

4 Ria Slides Men der findes én regel: Er man først kommet 1 etage op, kan man ikke komme ned igen. Enten stopper man på en etage og vælger en mand fra denne etage, eller man kan tage en etage højere op og vælge en der!

5 Ria Slides To veninder beslutter sig til at besøge dette indkøbscenter.

6 Ria Slides De tager elevatoren til 1. sal og læser skiltet: Mændene på denne etage har arbejde og vil gerne have børn.

7 Ria Slides “Godt... Det ville ikke have været godt, hvis de ikke havde arbejde og at de gerne ville have børn lød jo godt, men... Hvordan mon mændene på næste etage var?” Spørger de sig selv, og beslutter at prøve på den næste etage.

8 Ria Slides På anden sal læser de: Og, mændene på denne etage har arbejde, høj indkomst, vil gerne have børn og ser godt ud.

9 Ria Slides “Har du set hvad du kan få her?“ Spørger den ene. Men hvordan er mændene på næste etage mon?" Og de kører hastigt videre en etage op.

10 Ria Slides På 3. sal ser de dette skilt: Mændene på denne etager, arbejder, har høj indkomst, vil gerne have børn, ser godt ud og er meget hjælpsomme i husholdningen!

11 Ria Slides “Vanvittigt!!!“ sagde den ene, “hvor forførende, men jeg kunne nu godt tænke mig at vide hvad de har at tilbyde på næste etage..." Og de beslutter sig til endnu engang at tage højere op.

12 Ria Slides Ivrigt læser de skiltet på 4. etage: Mændene på denne etager, arbejder, har høj indkomst, vil gerne have børn, ser godt ud, er meget hjælpsomme i husholdningen samt gode elskere!

13 Ria Slides “Du milde himmel, hvad tror du ikke der venter på 5. sal???“ Og uden tøven fortsætter de helt op.

14 Ria Slides Denne etage er tom. Og på skiltet læser de:

15 Ria Slides Denne etage tjener kun som beviset på, at kvinder er umulige at tilfredsstille. De bedes venligst følge pilene til udgangen. Jeg ønsker Dem en rigtig god dag. De bedes venligst følge pilene til udgangen. Jeg ønsker Dem en rigtig god dag.


Download ppt "Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper..."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google