Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

K.E. Løgstrup 1905-1981.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "K.E. Løgstrup 1905-1981."— Præsentationens transcript:

1 K.E. Løgstrup

2 K.E. Løgstrups liv Voksede op i København med sin indre missionske familie Gik meget ind for kristendommen Præst på Fyn fra 1943 professor i teologi 1965 Æresdoktor ved Universitetet i Lund 1977 Æresdoktor ved Universitetet i Marburg

3 Filosofi ”Livet er sådan skabt, at før der er noget ondt, er der noget godt. Før der er sorg, er der glæde. Før der er død, er der liv. Men der er også død i livet, tilintetgørelse” ” Vi er udleveret til hinanden, derfor har vi også ansvar for hinanden” ” Da Gud skabte livet i Paradiset, lod han havelågen ud til døden og tilintetgørelsen stå åben. Alle mennesker håber, når de mister nogen, de holder af, at de en dag vil få dem tilbage. De håber, at de er i himlen hos Gud, indtil de opstår fra de døde”

4 Bøger ”vi har ikke selv har skabt vores liv, men fået det som en gave.” Vi ødelægger livets gave, hvis vi tror, at vi kan gøre med den, som det passer os. Det er ligesom forældre, der heller ikke kan gøre med deres børn, som det passer dem. ” Den etiske fordring – Vi er udleveret til hinanden i tillid (efter krigen)


Download ppt "K.E. Løgstrup 1905-1981."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google