Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Transport Transport  Morten, Johan og Mikkels undersøgelse:  Vi ville finde ud af, hvor mange der kører, cykler eller går i skole. Vi vil lave en film.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Transport Transport  Morten, Johan og Mikkels undersøgelse:  Vi ville finde ud af, hvor mange der kører, cykler eller går i skole. Vi vil lave en film."— Præsentationens transcript:

1 Transport Transport  Morten, Johan og Mikkels undersøgelse:  Vi ville finde ud af, hvor mange der kører, cykler eller går i skole. Vi vil lave en film der opfordrer folk til at droppe bilen.

2  I tidsrummet fra 7:40 til 8:05 stod vi og spurgte børn der ankom til skolen, hvilket transportmiddel de brugte til at komme til skole.

3 Er det godt for miljøet? Ud af de 140 børn vi spurgte cyklede 72, 48 gik og 17 kørte. 6 af dem der kørte sagde at de ville begynde at gå eller cykle mere. Det lyder ikke som så mange, men 17 om dagen er faktisk ret mange. Vi spurgte ikke alle på skolen så der kommer faktisk mange flere.

4  50 procent af børnene cykler til skole.  33,3 procent af børnene går.  Og 12,5 procent kører, men 6 af dem der kørte har vi jo fået til at cykle.

5 0 25 50 70 100 0 25 50 70 100

6 Johan 5.a og Morten 5.b Kig her


Download ppt "Transport Transport  Morten, Johan og Mikkels undersøgelse:  Vi ville finde ud af, hvor mange der kører, cykler eller går i skole. Vi vil lave en film."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google