Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit www.LBJAPS.dk LBJ WebEdit - En løftestang for lønsomhed.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit www.LBJAPS.dk LBJ WebEdit - En løftestang for lønsomhed."— Præsentationens transcript:

1 Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit www.LBJAPS.dk LBJ WebEdit - En løftestang for lønsomhed

2 Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit www.LBJAPS.dk LBJ WebEdit er udviklet til erhvervsdrivende, der selv ønsker at stå for den løbende vedligeholdelse og opdatering af virksomhedens hjemmeside – prisen er attraktiv for forøget lønsomhed og mindsker de fremtidige It-udgifter. LBJ WebEdit kræver ingen forkundskaber i det programsprog, der anvendes på Internettet. Brugerfladen i LBJ WebEdit er enkel og overskuelig, hvorfor systemet kan benyttes af alle med et minimalt kendskab til tekstbehandling.

3 Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit www.LBJAPS.dk Vi aflægger med fornøjelse og vederlagsfrit jeres virksomhed et besøg, hvis I ønsker en mere uddybende præsentation af LBJ WebEdit. I er velkomne til at kontakte os telefonisk for yderligere oplysninger.

4 Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit www.LBJAPS.dk LBJ WebEdit afregnes på abonnementsbasis. På nuværende tidspunkt udgør prisen 990,00 Kr. eksklusive moms pr. år. Ved udløb af abonnement til LBJ WebEdit, er man ikke forpligtet til at forny abonnementet. I dette tilfælde, vil abonnementet automatisk ophøre. Løbende opdateringer, nye funktioner og telefonisk support, er inkluderet i abonnementet til LBJ WebEdit.

5 Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit www.LBJAPS.dk • Systemet kræver ingen installation på din Pc Et lille udpluk af fordelene ved LBJ WebEdit • Er altid tilgængeligt, uanset hvor i verden du befinder dig • Væsentlig nedskæring af udgifterne til vedligeholdelse af virksomhedens hjemmeside • Meget brugervenligt, og minder om standardprogrammer i Microsoft Windows • Systemet er hurtigt og enkelt at anvende • Opdateres konstant, så du altid får glæde af nye tiltag • LBJs konsulenter afhjælper også opgaver telefonisk • Der kræves ingen forkundskaber i det programsprog, der benyttes på Internettet

6 Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit www.LBJAPS.dk Opdater virksomhedens hjemmeside allerede i dag… …med LBJ WebEdit kan du gå i gang med det samme!


Download ppt "Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit www.LBJAPS.dk LBJ WebEdit - En løftestang for lønsomhed."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google