Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "De 10 små forskelle mellem Mann & Frau."— Præsentationens transcript:

1 De 10 små forskelle mellem Mann & Frau

2 1. Navne Når Laura, Linda, Elisabeth og Barbara går ud og spiser, kalder de sig gensidigt Laura, Linda, Elisabeth og Barbara. Når Markus, Peter, Robert og Herbert går du og spiser, kalder de sig den omsorgsfulde Fedtegreve, King Kong, Svinepels og Skvaderhoved.

3 2. Penge En mand betaler uden at blinke 100 kroner for noget som egentlig kun skulle have kostet 50 hvis han virkeligt har brug for varen. En kvinde betaler 50 kroner for noget der ellers kostede 100 kroner selv om hun overhovedet ikke har brug for det, men blot fordi det var på tilbud.

4 3. Badeværelse En mand har i gennemsnit 6 ting i badeværelset: tandbørste, barbermaskine, barberskum, barbersprit, sæbe og et håndklæde fra Holliday Inn. En kvinde har i gennemsnit 337 ting i sit badeværelse. Hovedparten kender manden overhovedet ikke navnet på.

5 4. Børn En kvinde ved alt om sine børn, tandlæge besøg, første forelskelse, bedste venner, livret, bekymringer og håb. En mand ved sikkert ikke at der overhovedet bor børn hos ham.

6 5. Uenighed En kvinde får altid det sidste ord.
Alt hvad en mand skulle sige derefter er begyndelsen til en ny uenighed...

7 6. Fremtiden En kvinde tænker på sin fremtid indtil hun er blevet gift. En mand tænker kun på sin fremtid efter han er blevet gift.

8 7. Naturlighed Mænd vågner om morgenen og ser fuldstændigt ud som aftenen før. Kvinder lades på forunderligvis op gennem natten.

9 8. Succes En succesfyldt mand tjener flere penge end hans kone kan nå at bruge. En succesfyldt kvinde finder denne mand.

10 9. Forståelse En hustru skal elske sin mand og forsøge at forstå ham.
En mand skal elske sin hustru meget højt og slet ikke forsøge at forstå hende.

11 10. Ægteskab En kvinde gifter sig med en mand i håbet om at han ændrer sig. Med det gør han ikke! En mand gifter sig med sin hustru i håbet om at hun ikke ændrer sig. Men det gør hun!


Download ppt "De 10 små forskelle mellem Mann & Frau."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google