Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad er Sig frem? Sig frem er en enkel og nem måde at få indsigt i viden, oplevelser og erfaringer fra patienter og pårørende. Sig frem består af en række.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad er Sig frem? Sig frem er en enkel og nem måde at få indsigt i viden, oplevelser og erfaringer fra patienter og pårørende. Sig frem består af en række."— Præsentationens transcript:

1 Hvad er Sig frem? Sig frem er en enkel og nem måde at få indsigt i viden, oplevelser og erfaringer fra patienter og pårørende. Sig frem består af en række materialer og ressourcer til jer som afdeling.

2 Tre kanaler til input Postkort Online: sikkerpatient.dk/sigfrem SMS
På får I en kode som er specifik for jeres afdeling. Den går igen på en række materialer og gør, at elektronisk feedback fra patienter og pårørende (sms og online) samles online, hvor jeres afdeling kan se det. Online: sikkerpatient.dk/sigfrem SMS

3 Til netop jeres afdeling
På materialerne kan I tilføje jeres egne spørgsmål eller fokusområder. I kan også personliggøre med eget logo, adresse og kontaktperson. På får I en kode som er specifik for jeres afdeling. Den går igen på en række materialer og gør, at elektronisk feedback fra patienter og pårørende (sms og online) samles online, hvor jeres afdeling kan se det.

4 Materialer og ressourcer
USB-stik med elektroniske ressourcer Postkort, postkasser og plakater Visitkort med henvisning til sms og online Standere med afdelingens egne spørgsmål Sig frem-chokolade. Vælg mellem to logofarver på materialerne, så I får det, der passer bedste til jeres afdeling. Materialerne bestilles på sikkerpatient.dk/sigfrem Her har I også mulighed for at tilpasse postkort og standere med afdelingens logo samt et billede af tovholderen på indsatsen – fx afdelingssygeplejersken I kan også tilføje jeres egne spørgsmål eller fokusområder, hvis der er noget særligt I gerne vil have input til i en periode.

5 Postkort, postkasser og plakater
Tilpas postkortene med afdelingens eget logo og adresse.

6 Visitkort Visitkortene kan stå i holdere på standerne – afdelingen kan henvise og evt. uddele efter eget valg. Visitkortene kan også lægges ved de øvrige papirer og informationer, patienter og pårørende får ved f.eks. ind- og udskrivning.

7 Standere med personlig hilsen
Skrankestander Kan stå på borde i venteområder eller dagligstuer, eller på velkomstskranker. Papstander til gulv Kan stå i venteområder eller dagligstuer – permanent eller periodevis. Tilpas indstikket til standene med et billede af og underskrift fra tovholderen på indsatsen – fx afdelingssygeplejersken. I kan også tilføje jeres egne spørgsmål eller fokusområder, hvis der er noget særligt I gerne vil have input til i en periode.

8 Sig frem-chokolade Til patienter og pårørende er der Sig frem-chokolader, der kan stå ved en stander eller en postkasse. Afdelingen får en sød hilsen, når de første 25 tilbagemeldinger er kommet ind!

9 Hvordan starter vi op? På et afdelingsmøde kan Sig frem introduceres – f.eks. ud fra denne præsentation, og I kan tale om: Hvor skal vi sætte materialerne op? Vil vi gøre særligt opmærksom på tiltaget i en periode på f.eks. tre uger? Både over for hinanden og overfor patienter og pårørende på afdelingen. Hvad vil vi skrive på afdelingens hjemmeside og intranet?

10 Hvordan bruger vi feedbacken?
Når I skal til at bruge de input der kommer, er der nogle punkter, der er gode at begynde med: Udpeg en der er ansvarlig for regelmæssig indsamling af input Tag med jævne mellemrum de input der kommer ind via postkort, sms og online op på f.eks. et afdelingsmøde Diskuter her, hvordan I evt. kan bruge dem i konkrete handlingsplaner eller tiltag.


Download ppt "Hvad er Sig frem? Sig frem er en enkel og nem måde at få indsigt i viden, oplevelser og erfaringer fra patienter og pårørende. Sig frem består af en række."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google