Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Paulus’ Brev til Efeserne Evangeliet om Kristi ubegribelige rigdom

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Paulus’ Brev til Efeserne Evangeliet om Kristi ubegribelige rigdom"— Præsentationens transcript:

1 Paulus’ Brev til Efeserne Evangeliet om Kristi ubegribelige rigdom
Kapitel 2: 1-10 Levende i Kristus

2 Narnia: Edmunds rejse Misundelig på lillesøster
Fristet med tyrkisk konfekt Den Onde Dronnings Slave Reddet af Aslans offer Konge af Narnia – Aslans tjener

3 Efeserne 1 Også jer har han gjort levende, jer der var døde i jeres overtrædelser og synder, 2 som I før vandrede i, da I lod jer bestemme af denne verdens tidsalder og af ham, som hersker over luftens rige, den ånd, der stadig virker i ulydighedens børn. 3 Til dem hørte også alle vi engang. I vort køds begær gjorde vi, hvad kødet og sindet ville, og vi var af natur vredens børn ligesom de andre.

4 Efeserne 4 Men i sin rige barmhjertighed og på grund af den store kærlighed, han elskede os med, 5 gjorde Gud os, der var døde i vore overtrædelser, levende med Kristus – af nåde er I frelst – 6 og han oprejste os sammen med ham og satte os med ham i himlen, i Kristus Jesus, 7 for i de kommende tidsaldre at vise sin overstrømmende rige nåde og sin godhed mod os i Kristus Jesus.

5 Efeserne 8 For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds. 9 Det skyldes ikke gerninger, for at ingen skal have noget at være stolt af. 10 For hans værk er vi, skabt i Kristus Jesus til gode gerninger, som Gud forud har lagt til rette for os at vandre i.

6 Paulus’ Brev til Efeserne Evangeliet om Kristi ubegribelige rigdom
Kapitel : Al Himmelens Åndelige Velsignelse Kapitel Guds Overvældende Kraft Kapitel Levende i Kristus

7 Paulus’ Brev til Efeserne Evangeliet om Kristi ubegribelige rigdom
Guds Velsignelse Guds Kærlighed Guds Nåde Guds Kraft Guds Herlighed Guds Viljes Beslutning

8 Paulus’ Brev til Efeserne Kapitel 1.1-10
Vers 1-3: Døde i vore overtrædelser Vers 4-7: Men Gud Vers 8-10: Frelst af nåde til gode gerninger

9 Døde i vore overtrædelser
1 Også jer har han gjort levende, jer der var døde i jeres overtrædelser og synder, 2 som I før vandrede i, da I lod jer bestemme af denne verdens tidsalder og af ham, som hersker over luftens rige, den ånd, der stadig virker i ulydighedens børn. 3 Til dem hørte også alle vi engang. I vort køds begær gjorde vi, hvad kødet og sindet ville, og vi var af natur vredens børn ligesom de andre.

10 Men Gud 4 Men i sin rige barmhjertighed og på grund af den store kærlighed, han elskede os med, 5 gjorde Gud os, der var døde i vore overtrædelser, levende med Kristus – af nåde er I frelst – 6 og han oprejste os sammen med ham og satte os med ham i himlen, i Kristus Jesus, 7 for i de kommende tidsaldre at vise sin overstrømmende rige nåde og sin godhed mod os i Kristus Jesus.

11 Frelst af nåde til gode gerninger
8 For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds. 9 Det skyldes ikke gerninger, for at ingen skal have noget at være stolt af. 10 For hans værk er vi, skabt i Kristus Jesus til gode gerninger, som Gud forud har lagt til rette for os at vandre i.

12 Levende i Kristus 1 Også jer har han gjort levende, jer der var døde i jeres overtrædelser og synder, 2 a som I før vandrede i,.. 10 For hans værk er vi, skabt i Kristus Jesus til gode gerninger, som Gud forud har lagt til rette for os at vandre i.


Download ppt "Paulus’ Brev til Efeserne Evangeliet om Kristi ubegribelige rigdom"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google