Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen."— Præsentationens transcript:

1

2 Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen skyller sammen over mig.

3 Men jeg er hjælpeløs, jeg lider, lad din hjælp beskytte mig, Gud!
Salme 69:14 Men jeg beder til dig i nådens tid, Herre, svar mig i din store trofasthed, Gud, med din sikre hjælp! Salme 69:30 Men jeg er hjælpeløs, jeg lider, lad din hjælp beskytte mig, Gud!

4

5

6

7

8

9

10 Rom. 10:9-10 For hvis du med din mund bekender, at Jesus er Herre, og i dit hjerte tror, at Gud har oprejst ham fra de døde, skal du frelses. For med hjertet tror man til retfærdighed, med munden bekender man til frelse,

11

12 Rom. 12:1-2 Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende og helligt offer, der er Gud til behag – det skal være jeres åndelige gudstjeneste. Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode, det som behager ham, det fuldkomne.

13

14 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Afsky det onde, hold jer til det gode.

15 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Afsky det onde, hold jer til det gode. Vær hinanden hengivne i broderkærlighed, kappes om at vise hinanden agtelse.

16 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Afsky det onde, hold jer til det gode. Vær hinanden hengivne i broderkærlighed, kappes om at vise hinanden agtelse. Vær ikke tøvende i jeres iver, vær brændende i ånden, tjen Herren.

17 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Afsky det onde, hold jer til det gode. Vær hinanden hengivne i broderkærlighed, kappes om at vise hinanden agtelse. Vær ikke tøvende i jeres iver, vær brændende i ånden, tjen Herren. Vær glade i håbet, udholdende i trængslen, vedholdende i bønnen.

18 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Afsky det onde, hold jer til det gode. Vær hinanden hengivne i broderkærlighed, kappes om at vise hinanden agtelse. Vær ikke tøvende i jeres iver, vær brændende i ånden, tjen Herren. Vær med til at hjælpe de hellige, når de har behov for hjælp. Læg vægt på at være gæstfrie. Vær glade i håbet, udholdende i trængslen, vedholdende i bønnen.

19 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Velsign dem, der forfølger jer, velsign, og forband ikke.

20 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Velsign dem, der forfølger jer, velsign, og forband ikke. Glæd jer med de glade, græd med de grædende.

21 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Velsign dem, der forfølger jer, velsign, og forband ikke. Glæd jer med de glade, græd med de grædende. Hold sammen i enighed.

22 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Stræb ikke efter det høje, men hold jer til det lave, og stol ikke på jeres egen klogskab. Velsign dem, der forfølger jer, velsign, og forband ikke. Glæd jer med de glade, græd med de grædende. Hold sammen i enighed.

23 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Gengæld ingen ondt med ondt; tænk på, hvad der er rigtigt over for alle mennesker.

24 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Gengæld ingen ondt med ondt; tænk på, hvad der er rigtigt over for alle mennesker. Hold fred med alle mennesker, om det er muligt, så vidt det står til jer.

25 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Tag ikke retten i egen hånd, mine kære, men giv plads for Guds vrede, for som der står skrevet: »Hævnen tilhører mig, jeg vil gengælde,« siger Herren.

26 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Men »hvis din fjende er sulten, så giv ham noget at spise, hvis han er tørstig, så giv ham noget at drikke; for gør du det, samler du glødende kul på hans hoved.«

27 Kærlighed skal være oprigtig.
Ift. Gud: Ift. mennesker: Lad dig ikke overvinde af det onde, men overvind det onde med det gode. Men »hvis din fjende er sulten, så giv ham noget at spise, hvis han er tørstig, så giv ham noget at drikke; for gør du det, samler du glødende kul på hans hoved.«

28


Download ppt "Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google