Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Besøget hos Hanne Her er nogle billeder, I kan vise børnene og snakke om, hvad I ser.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Besøget hos Hanne Her er nogle billeder, I kan vise børnene og snakke om, hvad I ser."— Præsentationens transcript:

1 Besøget hos Hanne Her er nogle billeder, I kan vise børnene og snakke om, hvad I ser.

2 Her kan I se fårene, som bor ude på Hannes gård. I kan snakke om, hvor store I tror fårene er? Hvad de mon spiser? Hvorfor har de ørermærker?

3 Tror I, det er en vædder eller et moderfår, der er her på billedet? Hvad er en vædder? Hvad er et moderfår?

4 Her er et af fårene på vej ind i stalden. Fårene kan står ude det meste af året, da de har en dejlig uld til at varme sig med. Hannes får kan gå ind i stalden og få lidt mad. De spiser foderpiller og hø. I stalden kan fårene også få læ og så kan de gemme sig for ræven. Hvilke andre fjender har fåret?

5 Her ser I noget af ulden fra fårene. Spørg børnene om, hvad de tror man kan bruge ulden til.

6 Hov!! Hvem er det, der har sneget sig ind på billedet?

7 Her er et billede af hønsene, der bor på Hannes gård. Her er en bog, som I kan låne, hvis I vil vide mere om høns: https://www.skivebibliotek.dk/search/ting/Fra%20h%C3%B8ns%20til%20%C3%A6g https://www.skivebibliotek.dk/search/ting/Fra%20h%C3%B8ns%20til%20%C3%A6g

8 Hver høne lægger et æg om dagen. Når hønen bliver skruk ( det betyder hønen gerne vil have en kylling) bliver hønen liggende på æggene. Hvad sker der, hvis der er en hane i hønsegården? Kommer der så kyllinger?


Download ppt "Besøget hos Hanne Her er nogle billeder, I kan vise børnene og snakke om, hvad I ser."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google