Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Så er turen til Bruxelles vel overstået. Tak for turen Det har.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Så er turen til Bruxelles vel overstået. Tak for turen Det har."— Præsentationens transcript:

1 Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Så er turen til Bruxelles vel overstået. Tak for turen Det har været en fornøjelse at rejse og opleve Bruxelles sammen med jer.

2 Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Hvad skal der så ske nu? I skal arbejde videre med de informationer og oplysninger, I samlede sammen inden turen og supplere med den viden, I har fået undervejs på turen.

3 Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Hver gruppe skal senest onsdag kl. 12.00 aflevere: Print af artikel om Morten Løkkegaard og hans arbejde i EU i to eksemplarer samt sende artiklen til meni@esaars.dk meni@esaars.dk Print af læserbrev vedr. de danske forbehold i to eksemplarer samt sende læserbrevet til meni@esaars.dk meni@esaars.dk

4 Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Der skal til evalueringen laves en præsentation, der som minimum skal indeholde følgende:

5 Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Landeportræt og belgisk kultur En kort præsentation af Belgien og byportræt af Bruxelles. I kan med fordel medtage oplysninger fra turen rundt i byen med Anita og besøgene på Planet de Chocolat og Cantillon.

6 Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? EU Ud fra jeres viden om Europa Parlamentet, Europa Kommissionen og Rådet skal I selv vælge, hvad I vil præsentere. Det er vigtigt, at I viser så bred en viden som muligt.

7 Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? FN og NATO Forbered en kort præsentation af de to internationale institutioner og Danmarks forhold til dem. Den danske ambassade og EU repræsentation Forbered en kort præsentation af de to institutioner.

8 Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Detailopgave Bruxelles I skal gøre jeres detailopgave færdig og lave en kort præsentation af opgaven. Tour de Bruxelles I skal lave en collage i Publisher med de billeder, I har som dokumentation af opgaven. Små tekstbokse med jeres oplevelser skal også indgå. Opgaven kan også præsenteres på anden måde, men kun efter aftale med lærerne.

9 Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Jeres mening! I skal gennemføre den elevundersøgelse, der ligger på ItsLearning. Det er Jeres oplevelser af det sociale og det faglige, der er med til at forme næste års tur!


Download ppt "Danmark i EU og andre internationale sammenhænge Hvad skal forberedes til evalueringen? Så er turen til Bruxelles vel overstået. Tak for turen Det har."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google