Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad synes du er godt medborgerskab? Nævn et konkret eksempel, hvor nogen har taget ansvar for fællesskabet i dit lokalområde. Hvordan kan man praktisere.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad synes du er godt medborgerskab? Nævn et konkret eksempel, hvor nogen har taget ansvar for fællesskabet i dit lokalområde. Hvordan kan man praktisere."— Præsentationens transcript:

1 Hvad synes du er godt medborgerskab? Nævn et konkret eksempel, hvor nogen har taget ansvar for fællesskabet i dit lokalområde. Hvordan kan man praktisere godt medborgerskab i et lokalområde? Nævn en eller to ting I gør i dit lokalområde, der er med til at styrke fællesskabet. Hvad indeholder en god velkomst i et lokalområde? Synes du, at alle har lige muligheder for at være del af fællesskabet i dit lokalområde? Hvad kan du konkret gøre for at praktisere godt medborgerskab? Hvad kan man gøre for at få flere med i fællesskabet i dit lokalområde?

2 Hvad synes du, er godt medborgerskab? Nævn et konkret eksempel, hvor nogen har taget ansvar for fællesskabet i din forening. Hvordan kan man praktisere godt medborgerskab i en forening? Nævn en eller to ting I gør i din forening, der er med til at styrke fællesskabet. Hvad indeholder en god velkomst i en forening? Synes du, at alle har lige muligheder for at være del af fællesskabet i din forening? Hvad kan du konkret gøre for at praktisere godt medborgerskab? Hvad kan man gøre for at få flere med i fællesskabet i din forening?

3 Hvad synes du er godt medborgerskab? Nævn et konkret eksempel, hvor nogen har taget ansvar for fællesskabet på din arbejdsplads. Hvordan kan man praktisere godt medborgerskab på en arbejdsplads? Nævn én eller to ting I gør på din arbejdsplads, der er med til at styrke fællesskabet. Hvad indeholder en god velkomst på en arbejdsplads? Synes du, at alle har lige muligheder for at være del af fællesskabet på din arbejdsplads? Hvad kan du konkret gøre for at praktisere godt medborgerskab? Hvad kan man gøre for at få flere med i fællesskabet på din arbejdsplads?


Download ppt "Hvad synes du er godt medborgerskab? Nævn et konkret eksempel, hvor nogen har taget ansvar for fællesskabet i dit lokalområde. Hvordan kan man praktisere."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google