Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Gud, giv os en ungdom 1 Gud, giv os en ungdom, der kender sig kald, og kommer, når kaldet går ud, en ungdom, der gerne vil stå, hvor den skal. Ja, giv.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Gud, giv os en ungdom 1 Gud, giv os en ungdom, der kender sig kald, og kommer, når kaldet går ud, en ungdom, der gerne vil stå, hvor den skal. Ja, giv."— Præsentationens transcript:

1 Gud, giv os en ungdom 1 Gud, giv os en ungdom, der kender sig kald, og kommer, når kaldet går ud, en ungdom, der gerne vil stå, hvor den skal. Ja, giv os en ungdom i tusinders tal, som følger sin frelser, o Gud.

2 Gud, giv os en ungdom 2 Gud, giv os en ungdom, der ved, hvad den vil, og vælger sin vilje i dig, en ungdom, der aldrig i rænkernes spil bortøder de evner, du skænked dem til at vandre ad sandhedens vej.

3 Gud, giv os en ungdom 3 Gud, giv os en ungdom, der kender sin tid og tegnene, tiden den gav, en ungdom, der øver og ildner sin id til stålsat at stå i den standende strid mod syndernes sydende hav!

4 Gud, giv os en ungdom 4 Gud, giv os en ungdom, der hævder sit navn med glans i hver kæmpende trop, en ungdom, der ænser ej sår eller savn, men fylker sig tæt om hver blussende bavn, du tænder på bjergenes top!

5 Gud, giv os en ungdom 5 Gud, giv os en ungdom, der løfter den arv, den fik efter fædrenes færd, en ungdom, hvis mål er til inderste marv at stride for sjælens evige tarv i Frelserens fribårne hær! P. A. Larsen

6


Download ppt "Gud, giv os en ungdom 1 Gud, giv os en ungdom, der kender sig kald, og kommer, når kaldet går ud, en ungdom, der gerne vil stå, hvor den skal. Ja, giv."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google