Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

496 – Velsignet er det bånd 1, S1 Velsignet er det bånd, som sammenbinder dem, der fik den samme Helligånd og går mod samme hjem.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "496 – Velsignet er det bånd 1, S1 Velsignet er det bånd, som sammenbinder dem, der fik den samme Helligånd og går mod samme hjem."— Præsentationens transcript:

1 496 – Velsignet er det bånd 1, S1 Velsignet er det bånd, som sammenbinder dem, der fik den samme Helligånd og går mod samme hjem.

2 496 – Velsignet er det bånd 2, S2 For Herrens nådestol vi sammen knæle ned, og fra den samme himmelsol vi henter al vor fred.

3 496 – Velsignet er det bånd 3, S3 Vi deler samme kår med byrder, sorg og savn, og efter vore trængselsår vi går til samme havn.

4 496 – Velsignet er det bånd 4, S4 Og må vi skilles her, vi føler hjertesorg, men mødes hos vor Fader kær i Himlens lyse borg.

5 496 – Velsignet er det bånd 5, S5 Det håb os giver trøst, mens vi på vejen går – og spår med mer end englerøst den salighed, vi får.

6 496 – Velsignet er det bånd 6, S6 Fra sorg og nød og strid og synd vi skal få fred, når endt er denne trængselstid, hos Gud i evighed. John Fawcett. – Anton Bast.

7 496 – Fade, S7


Download ppt "496 – Velsignet er det bånd 1, S1 Velsignet er det bånd, som sammenbinder dem, der fik den samme Helligånd og går mod samme hjem."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google