Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

4a og 8x2 Vores idé går ud på, at vi skal bygge et stort lejlighedskompleks med en park og en dertilhørende fiskesø. Alt vores energi skal komme fra.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "4a og 8x2 Vores idé går ud på, at vi skal bygge et stort lejlighedskompleks med en park og en dertilhørende fiskesø. Alt vores energi skal komme fra."— Præsentationens transcript:

1

2 4a og 8x2

3 Vores idé går ud på, at vi skal bygge et stort lejlighedskompleks med en park og en dertilhørende fiskesø. Alt vores energi skal komme fra lydisolerede vindmøller, som vi har tænkt os at lave en aftale med Vestas omkring. Vi har valgt lydisolerede vindmøller er, da de normale støjer meget.

4

5 For at der i Ringkøbing K ikke kun skal være rækkehuse eller huse, synes vi at man kunne gøre det hele meget mere hyggeligt hvis man kunne lave et par udekøkkener, med solceller på det overdækkende tag.

6

7

8 vi har arbejdet med vores idé, som gik ud på at vi ville lave et sports- og multicenter med volleyball, fodbold, håndbold, badminton og andre indendørs idrætsgrene. Vi har også lavet en park med en sø hvor man kan fiske og en lille bro til at stå og fiske på.

9

10 Vi har fundet på et center, i centeret er der et gammeldags slikhus, en udendørs pool, du kan også svømme med fisk, og for at spare på CO2 kan du låne en EL-bil, stranden sørger man for at holde ren, ved at få blade væk og tang.

11

12 Man bygger en 4D biograf indrettet som et stort flot kagehus. Udenfor er en majsmark som vi bruger til popcorn. Bladene bliver genbrugt ved at vi bruger dem som kompost og bagefter gødning. Vi ansætter nogle unge som sørger for at skraldet ikke ender i naturen. Så miljøvenligt som muligt.

13

14

15 Vores ide med Ringkøbing K fokuserer meget på de udendørs aktiviteter, vi har et træningsområde med forskellige faciliteter, blandede boldbaner, en legeplads, en sø og en stor park i midten af det hele. Noget andet vi også tænker meget på er at bruge solceller i projektet.

16

17


Download ppt "4a og 8x2 Vores idé går ud på, at vi skal bygge et stort lejlighedskompleks med en park og en dertilhørende fiskesø. Alt vores energi skal komme fra."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google