Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

10. ÅrgangNr. 3617.05.2014www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "10. ÅrgangNr. 3617.05.2014www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores."— Præsentationens transcript:

1 10. ÅrgangNr. 3617.05.2014www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores hjemmeside bl.a. i forbindelse med akkreditering. Se under inddragelse af børn og unge samt forældre og netværk. Der er også kommet lidt nye billeder. Vi har opdateret vores kælder, så vi nu har fået et rigtig dejligt hobby lokale med plads til diverse kreative aktiviteter. Bordtennisbordet er permanent slået op og det bruges flittigt. Ligeledes har vi fået nye sofaer i stuen. I kan se billeder af dem på vores hjemmeside. Emil har været til klubstævne i badminton og fik en fin Bronze medalje. Vi har fået sat trampolinen op og plantet drivhuset til. Kongespillet er en af favoritterne lige nu. Vi cykler ture og har taget bålpladsen i brug og fået kigget på stjerner og stjernebilleder. Vinterferie I vinterferien var vi 3 dage i Søhøjlandet ved Silkeborg. Vi boede i en stor hytte. Den første dag, gik vi en tur og legede på en naturlegeplads og så den kunstige skibakke. Vi fik nachos til aftensmad. Dagen efter startede vi med at gå op i hallen, hvor vi spillede fodbold, badminton og bordtennis. Vi gik hjem og spiste frokost og om eftermiddagen gik vi i badeland. Vi fik aftenhygge i hytten og så Klipfiskerne i TV. Den næste dag pakkede vi sammen og tog i badelandet. På vej hjem til Solsikken spiste vi frokost på McDonalds. Emil Bowling På en solbeskinnet forårsdag var alle med til at gøre havemøbler klar til sommeren. De blev vasket, skurret og pudset. Bagefter tog vi til Slagelse, hvor vi bowlede i en time. Alle var i højt humør og alle fik lavet en strike. Vi var enige om at det ville vi gerne en anden gang.

2 Tur til Holbæk Søndag den 6. april tog vi en tur til ”Danmarks farligste legeplads” i Holbæk. Det var rigtig sjovt og hyggeligt. Der var en stor fodboldbane, multibane, skaterplads og parkour. Vi fik masser af motion og svedte rigtig meget. Bagefter kørte vi en tur på McD og fik en milkshake inden vi kørte hjem. Trine Den Blå Planet På en solrig tirsdag i påskeferien tog vi afsted med Solsikkens bus til København. Vi skulle en tur i Zoologisk Have. Da vi kom derind, kørte vi rundt i over en halv time for at finde en ledig parkeringsplads. Det lykkedes ikke og da der samtidig var en rigtig, rigtig lang kø fra alle sider mod indgangen til Zoo, så besluttede vi at droppe Zoologisk Have og vi kørte til Den blå Planet i stedet for. Vi så bl.a. søløver, piratfisk, slanger og en lille krokodille samt en masse forskellige fisk. Vi så også en lille film om bl.a. vand på jorden. Så var vi blevet trætte, og vi kørte hjem til Solsikken. Lotte og Emil. Fodboldgolf Lørdag den 3. maj kørte vi mod Køge for at spille en gang fodboldgolf. Vi havde taget madpakker med, som vi spiste inden vi blev delt op i to hold og begav os afsted på den 18 hullers store bane. Her gjaldt det om at få en fodbold igennem diverse forhindringer med færrest skud. Efter halvanden time havde vi klaret de 18 huller. Vi sluttede turen af med lidt hjemmebag inden vi igen vendte næsen mod Solsikken. Fisketur Lørdag den 17. maj, i højt og flot solskinsvejr, kørte vi til Gundsømagle for at fiske i en put and take sø. Vi tilbragte 4 timer i det gode vejr, men der var desværre ikke nogle fisk, der bed på vores fiskekroge. Vi så dog andre, der fik bid, så vi har snakket om at det ikke er sidste gang vi tager på fisketur.


Download ppt "10. ÅrgangNr. 3617.05.2014www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google