Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forbruger-Kontakt Medieklip på historien ’Danskere læser reklameraviser som aldrig før’

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forbruger-Kontakt Medieklip på historien ’Danskere læser reklameraviser som aldrig før’"— Præsentationens transcript:

1 Forbruger-Kontakt Medieklip på historien ’Danskere læser reklameraviser som aldrig før’

2 Pressemeddelelse Status Udsendt den 7. oktober 2010 38 medier har skrevet historien Både landsdækkende, regionale, lokale og online medier har bragt historien Samlet læsertal: 6.630.054

3 Ritzaus Bureau Ritzaus Bureau | 07.10.2010 kl. 14:21 | 227 ord Danskerne læser reklamer som aldrig før Næsten alle, der får reklamer med posten, læser dem. Og det er især for at sammenligne priser, aviserne bliver læst. Danskerne er blevet et folkefærd af reklameavis-læsere. Hele 99 procent af de danskere, der får husstandsomdelte reklamer, læser dem rent faktisk, viser en analyse fra Zapera YouGov lavet for Forbruger -Kontakt. Det er især prissammenligning og produktsammenligning, der får danske forbrugere til at læse reklamer. Og faktisk vil danskerne gerne have endnu flere reklamer. Samlet får otte ud af 10 husholdninger hver uge reklameaviser i postkassen. - Det viser, at ordningen "Nej Tak til reklamer" virker. Dem, som gerne vil læse reklamer, er også dem, der modtager reklamer i dag, siger administrerende direktør Mads Dahl Andersen fra Forbruger -Kontakt. Ole E. Andersen er ekstern lektor på CBS og forfatter til flere bøger om reklame og branding. Han mener, at de fleste forbrugere ser positivt på husstandsomdelte reklamer. - Vi bruger reklameaviserne til at få information om produkter, vi sammenligner priser og får det bedst mulige ud af budgettet, siger han. Når reklameaviserne bliver bragt til døren, kan vi vælge hvilke, vi er interesseret i at læse i. - Reklameaviser leverer således både inspiration, information og underholdning, men vigtigst af alt giver de os kontrol, fordi vi selv kan bestemme, hvilke reklameaviser vi vil læse, og hvornår vi vil læse dem, siger Ole E. Andersen. Ifølge analysen er reklameaviser for supermarkedskæder de mest populære. Hele 94 procent af de danske husholdninger, der modtager de husstandsomdelte reklamer, læser dem hver uge.

4 Bornholmstidende.dk

5 Dagbladet Ringkøbing-Skjern

6 Dagbladet Holstebro/Struer

7 Nordjyske.dk

8 Dr.dk

9 Epn.dk

10 Folketidende.dk

11 Fyens Stiftstidende.dk

12 Horsens Folkeblad.dk

13 Jyske Vestkysten.dk

14 Lemvig Folkeblad.dk

15 Metro Penge.dk

16 MetroXpress.dk

17 Midtjyllands Avis.dk

18 Dit Centrum.dk

19 Nordvestnyt.dk

20 Odder Avis.dk

21 Randers Amts Avis.dk

22 Sjællandske.dk

23 Skive Folkeblad.dk

24 TV2 Fyn.dk

25 TV2 Lorry.dk Danskerne læser reklamer som aldrig før Næsten alle, der får reklamer med posten, læser dem.... Dem, som gerne vil læse reklamer, er også dem, der modtager reklamer i dag, siger administrerende direktør Mads Dahl Andersen fra Forbruger - Kontakt. Ole E. Andersen er ekstern lektor på CBS og forfatter til flere bøger om reklame og branding. Han mener, at de fleste forbrugere ser positivt på husstandsomdelte reklamer.- Vi bruger reklameaviserne til at få information om produkter, vi sammenligner priser og får det bedst mulige ud af budgettet, siger han.Når reklameaviserne bliver bragt til døren, kan vi vælge hvilke, vi er interesseret i at læse i.- Reklameaviser leverer således både inspiration, information og underholdning, men vigtigst af alt giver de os kontrol, fordi vi selv kan bestemme, hvilke reklameaviser vi vil læse, og hvornår vi vil læse dem, siger Ole E. Andersen.Ifølge analysen er reklameaviser for supermarkedskæder de mest populære.

26 TV2 Nyhederne.dk TV2/Nyhederne Online | 07.10.2010 kl. 14:28 | 228 ord | artikel-id: e23940dd Danskerne læser reklamer som aldrig før Af ritzau Næsten alle, der får reklamer med posten, læser dem. Og det er især for at sammenligne priser, aviserne bliver læst. Danskerne er blevet et folkefærd af reklameavis-læsere. Hele 99 procent af de danskere, der får husstandsomdelte reklamer, læser dem rent faktisk, viser en analyse fra Zapera YouGov lavet for Forbruger -Kontakt. Det er især prissammenligning og produktsammenligning, der får danske forbrugere til at læse reklamer. Og faktisk vil danskerne gerne have endnu flere reklamer. Samlet får otte ud af 10 husholdninger hver uge reklameaviser i postkassen. - Det viser, at ordningen "Nej Tak til reklamer" virker. Dem, som gerne vil læse reklamer, er også dem, der modtager reklamer i dag, siger administrerende direktør Mads Dahl Andersen fra Forbruger -Kontakt. Ole E. Andersen er ekstern lektor på CBS og forfatter til flere bøger om reklame og branding. Han mener, at de fleste forbrugere ser positivt på husstandsomdelte reklamer. - Vi bruger reklameaviserne til at få information om produkter, vi sammenligner priser og får det bedst mulige ud af budgettet, siger han. Når reklameaviserne bliver bragt til døren, kan vi vælge hvilke, vi er interesseret i at læse i. - Reklameaviser leverer således både inspiration, information og underholdning, men vigtigst af alt giver de os kontrol, fordi vi selv kan bestemme, hvilke reklameaviser vi vil læse, og hvornår vi vil læse dem, siger Ole E. Andersen. Ifølge analysen er reklameaviser for supermarkedskæder de mest populære. Hele 94 procent af de danske husholdninger, der modtager de husstandsomdelte reklamer, læser dem hver uge.

27 TV2 Syd.dk

28 Vejle Amts Folkeblad.dk

29 Viborg Stifts Folkeblad.dk

30 Århus Stiftstidende.dk

31 Bornholms Tidende

32 Bureaubiz.dk

33 Fyens Stiftstidende

34 Helsingør Dagblad

35 Herning Folkeblad

36 JP Erhverv

37 Jyske Vestkysten

38 Midtjyllands Avis

39 Nordjyske Stiftstidende

40 Politiken

41 Sjællandske Dagblade

42 Kristeligt Dagblad


Download ppt "Forbruger-Kontakt Medieklip på historien ’Danskere læser reklameraviser som aldrig før’"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google