Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Per P Madsen Afdeling for Proceskontrol Aalborg Universitet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Per P Madsen Afdeling for Proceskontrol Aalborg Universitet."— Præsentationens transcript:

1 Per P Madsen Afdeling for Proceskontrol Aalborg Universitet

2 Organisation

3 Hvad er Proceskontrol? Proceskontrol omfatter behandling af de informationer, som indgår i alle områder for automatisering af industrielle processer, produktions- og transportanlæg. Relevante emner: Reguleringsteori. Distribuerede systemer. Realtid. Fejlhåndtering. Dedikeredesprog. Kommunikationssystemer (trådet og wireless). Selvlærende og intelligente systemer......

4 FORSKNING

5 Forskningsgrupper Intelligente Autonome Systemer Distribuerede Systemer Reguleringsteori

6 Intelligente Autonome Systemer Autonome systemer har bl.a. det fællestræk, at de behandler komplekse omgivelser, som er domineret af discrete events, hvorfor kravene til sikker og tilgængelig operation er meget høje. Der bliver anvendt informationsteknologi og reguleringsteori på højeste niveau. Som objekter kan nævnes satellitter og jordbrugs- køretøjer, hvor der stilles ekstremt store krav til robusthed og pålidelighed.

7 Distribuerede Systemer Området Distribuerede Systemer beskæftiger sig med deterministisk og stokastisk tidsanalyse af parallelle systemer og netværk for realtidssystemer.

8 Reguleringsteori Gruppen arbejder med robust og optimal regulering, adaptiv regulering samt regulering af ikke-lineære systemer.

9 Applikationsområder

10 UNDERVISNING

11 Uddannelse

12 Min fraglige profil: Sprog og compilere. Operativsystemer. Multiprogrammering. Grundlæggende datanet. TCP/IP og Socket API’en. Netværksprogrammering. Algoritmer og datastrukturer. Kunstigintilligens (Neurale net og Fuzzy). Java, C, C++ og C#.

13 Mulige kurser. Datanet og netværksprogrammering. Ethernet og TCP/IP. Socket API’en og C#. Client/server. C# programmering. Objektorienteret programmering. GUI. Flertrådet programmering.


Download ppt "Per P Madsen Afdeling for Proceskontrol Aalborg Universitet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google