Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Klimaforandringer Kapitel 9

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Klimaforandringer Kapitel 9"— Præsentationens transcript:

1 Klimaforandringer Kapitel 9
Lavet af Sebastian, Simon og Callum

2 Resume af kapitel 9. Klimaforandringerne.
Hvilke gasser, og hvad sker der med gassen. De første bevægelser Kyoto aftalen. Lande der ikke er med i aftalen. Virksomhedskvoter og konsekvenserne. Danmark er nogle af dem der går forrest.

3 Ideer/ Emner til DIO Grønne afgifter Årsager til Klimaforandringer
Transportafgifter Kyoto aftalen Co2 forurening/ Kvoter COP 15 i København Klimaforandringer Nye transport/handels veje i Artkis (foredraget) Vandstigninger som er forskyldt af Klimaforandringer NGO organisationer (green peace)

4 Fag : International økonomi samt historie
Problemformulering Redegør for de grønne afgifter I Danmark. Analyser derefter om de grønne afgifter virker, og om de nedsætter forbruget af de miljøforurenende produkter. Vurdering af Danmarks klimapolitik, med henblik på klimaforandringer. Fag : International økonomi samt historie Bøger: Bog: Grønne afgifter - sætter pris på miljøet, forlaget Skatteministeriet. Bog: Bæredygtig udvikling, Miljø, forbrug og Livsstil, Forlag, Det økologiske råd.

5 Problemformulering 2 Redegør for de nye handelsveje, som klimaforandringerne vil skabe hvis Antarktis smelter, samt kort omkring den globale opvarmning Analyser her efter Danmarks fremtidsscenarier som vil opstå af de nye handelsveje Vurder hvordan de nye handelsveje ville påvirke Danmarks Eksport. Fag: Historie, IØ Foredraget ”kampen om Arktis”


Download ppt "Klimaforandringer Kapitel 9"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google