Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SpejderChef Er jeres smagsløg fintunede, kan I håndtere glas, tallerkner og ikke mindst besværlige kunder? Så er I måske egnede til at skabe Mølleå Divisions.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SpejderChef Er jeres smagsløg fintunede, kan I håndtere glas, tallerkner og ikke mindst besværlige kunder? Så er I måske egnede til at skabe Mølleå Divisions."— Præsentationens transcript:

1 SpejderChef Er jeres smagsløg fintunede, kan I håndtere glas, tallerkner og ikke mindst besværlige kunder? Så er I måske egnede til at skabe Mølleå Divisions bedste restaurant! Fredag d. 26/4 til søndag d. 28/4 dyster Mølleås sejeste patruljer i klassiske spejderfærdigheder – som altid med et twist  ///..-./---/.-./---/.--./--./.-/...-/./---...//.----/...../-....-/...--/-----//..././-.-/..-/-./-.././.-./...//.-././ -.-/.-../.-/--/.//..-./---/.-.//.---/./.-././...//.-././.../-/.-/..-/.-./.-/-./-//.--./.--.-//./-.//.-/..-.//..-./ ---./.-../--././-./-.././/...--//--/./.-../---/-../.././.-./---...//-.../---/-.../-.../-.--//-.../../-./--./---/ --..--//.-.-/-.../.-.././--/.-/-./-..//---/--.//.-../-.--/..././-.../.-../.--.-//-.../.-/-./.-/-././.-./// I kan melde jeres patrulje klar på Hillerød st. fredag d. 26. april fra kl. 18:00 til 18:30. Medbring rygsække pakket, så I kan klare jer indtil lørdag morgen, inkl. mad til fredag aften og udstyr til overnatning. Derudover skal I medbringe en patruljekasse med udstyr til lejropbygning, madlavning over bål samt en trangia med gasbrænder. Tilmelde dig på XXX senest d. 7. april. Pris: XX kr. Turen slutter søndag d. 28. april kl. 14:00 på Helsinge st. Tema Mødetidspunkt Udstyr - Pak i rygsække til lørdag morgen incl. overnatning + patruljekasse til resten af turen Praktisk info æcam cxmåhxopoz nz xcz


Download ppt "SpejderChef Er jeres smagsløg fintunede, kan I håndtere glas, tallerkner og ikke mindst besværlige kunder? Så er I måske egnede til at skabe Mølleå Divisions."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google