Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Styrker dit salg NETVÆRK Open AdExchange er en del af

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Styrker dit salg NETVÆRK Open AdExchange er en del af"— Præsentationens transcript:

1 Styrker dit salg NETVÆRK Open AdExchange er en del af
Jeg brænder for konstant at levere kvalitets- resultater, og i mine relationer sikrer jeg at alle har de samme forventninger. Hvis jeg møder et problem, er jeg ikke afventende, men sørger for, at det bliver løst.

2 Danmarks største tekstannoncenetværk
Open AdExchange er et CPC baseret netværk af online medier bestående af flere af de største danske websites b.la. Jeg brænder for konstant at levere kvalitets- resultater, og i mine relationer sikrer jeg at alle har de samme forventninger. Hvis jeg møder et problem, er jeg ikke afventende, men sørger for, at det bliver løst. + mange flere

3 Muligheder med Open AdExchange
Open AdExchange tilbyder forskellige typer af visuelle udtryk afhængig af hvilket medie det bliver præsenteret i samt mulighed for re-targeting, geo-targeting og device-targeting. Vi har i dag gennemsnitlig annoncevisninger pr. måned Jeg brænder for konstant at levere kvalitets- resultater, og i mine relationer sikrer jeg at alle har de samme forventninger. Hvis jeg møder et problem, er jeg ikke afventende, men sørger for, at det bliver løst.

4 Open AdExchange - Visuelt udtryk
Open AdExchange er et netværk af online medier bestående af flere af de største danske websites, der tilsammen når ud til 70% af de danske internetbrugere Jeg brænder for konstant at levere kvalitets- resultater, og i mine relationer sikrer jeg at alle har de samme forventninger. Hvis jeg møder et problem, er jeg ikke afventende, men sørger for, at det bliver løst.

5 41 71 68 98 mfr@krakmediagroup.dk Martin Friis Guldborg
Key Account Manager


Download ppt "Styrker dit salg NETVÆRK Open AdExchange er en del af"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google