Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SAPAs behov for organisationsstrukturer i STS Organisation

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SAPAs behov for organisationsstrukturer i STS Organisation"— Præsentationens transcript:

1 SAPAs behov for organisationsstrukturer i STS Organisation
Klaus Rasmussen, 4. marts 2016

2 Hvilke funktioner i SAPA anvender STS Organisation?
Søgning på baggrund af aktør Vis oplysninger om aktør Dataafgrænsning på organisationsstrukturer Tilpasning af SAPAs visninger Ansvarlig for behandling af advis

3 Forretningsmæssig vurdering af, hvilke dele af organisationen der skal beskrives i STS Organisation

4 Søg på og vis ansvarlig enhed og sagsbehandler
KMD Sag synkronisering ESDH-system DUBU ORGANISATION ORG.ÈNHED ORG.FUNK. KORSBÆK KOMMUNE PERSON ADRESSE BRUGER Korsbækkommune skal fra dag et vise data fra KMD Sag synkroniseringen, deres ESDH-system samt DUBU. Da synkroniserede data fra KMD Sag ikke indeholder referencer til STS Org, er der ikke noget behov for at oprette disse dele af organisationen i STS Org.

5 Dataafgrænsning på organisationsstruktur
ESDH-system DUBU ORGANISATION ORG.ÈNHED ORG.FUNK. KORSBÆK KOMMUNE PERSON ADRESSE BRUGER Det er ikke muligt at dataafgrænse på organisationstilknytning på de data der kommer via synkroniseringen, da den nødvendige knytning til STS Org ikke eksisterer. Derfor giver det kun mening at overveje brug af dataafgrænsning på organisationstilknytning på sagsområder, hvor der findes knytning til STS Org. Hos Korsbæk kommune er det på ESDH og på DUBU, det kan være aktuelt.

6 Tilpasning af SAPAs visninger
ORGANISATION ORG.ÈNHED ORG.FUNK. KORSBÆK KOMMUNE PERSON ADRESSE BRUGER Korsbæk kommune har to områder af kommunen, hvor man ønsker at differentiere visningerne i SAPA. Det er kun nødvendigt at beskrive de dele af kommunens organisation, hvor man ønsker at differentiere visningerne. SAPA-brugere i andre dele af organisationen får den standardvisning, som SAPA indeholder.

7 Ansvarlig for behandling af adviser
ORGANISATION ORG.ÈNHED ORG.FUNK. KORSBÆK KOMMUNE PERSON ADRESSE BRUGER Korsbækkommune skal bruge SAPAs advismodul i to områder af kommunen, men det er kun i det ene område, hvor de ønsker at anvende advismodulets mulighed for at tildele ansvarlig enhed eller sagsbehandler til adviserne.

8 Samlet behov for organisationsobjekter i Støttesystemet Organisation
ORG.ÈNHED ORG.FUNK. KORSBÆK KOMMUNE PERSON ADRESSE BRUGER


Download ppt "SAPAs behov for organisationsstrukturer i STS Organisation"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google