Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Af Anders, Nithin, Andrea og Freja

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Af Anders, Nithin, Andrea og Freja"— Præsentationens transcript:

1 Af Anders, Nithin, Andrea og Freja
Alderdom Af Anders, Nithin, Andrea og Freja

2 Problemformulering Der er mange ældre som bliver syge og ikke kan passe sig selv, derfor har vi nogle som kan hjælpe dem. Men for at få aflastet nogle af deres pligter som de skal gøre, kan vi bruge robotter. På bagrund af dette ønsker vi at undersøge følgende: I hvor høj en grad kan teknologien hjælpe syge? I hvor stor udstrækning kan robotter hjælpe de syge? I hvor høj grad vil dette hjælpe arbejderne? Hvad vil det gøre ved de ældre at det er robotudstyr som hjælper dem? Er positivt eller negativt?

3

4 Litteraturliste Bog: velfærdteknologi - nye hjælpemidler i ældreplejen
file:///C:/Users/ande515f/Downloads/Velfaerdsteknologi%20nye%20hjaelpemidler%20i%20aeldreplejen%20OPDATERING% pdf Film: velfærdsrobotter Artikler

5 Forsøg: Vores forsøg er at vi vil finde ud af hvordan en robotstøvsuger fungere, i forholdt til programmeringen i robotten. Vi vil arbejde med sensorer og tryk sensorer i robotten da det nok er de to vigtigste ting i en robotstøvsuger. Så dan går vi: vi bygger en robot af Lego og programmere den, så den kan fungerer ligesom en rigtig robotstøvsuger.

6 Undersøgelse Vi vil undersøge hvor mange forskellige robotter der findes i ældreplejen.


Download ppt "Af Anders, Nithin, Andrea og Freja"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google