Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

LIVE YOUR PASSION™ ÆTERISK OLIE

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "LIVE YOUR PASSION™ ÆTERISK OLIE"— Præsentationens transcript:

1

2 LIVE YOUR PASSION™ ÆTERISK OLIE
Varm, sød og glad duft. Hjælper dig med at finde åndelig harmoni og nedbryde mentale blokeringer. Motiverer og fremmer følelser af selvtillid og klarhed. Forbedrer dine yndlingshud- og hårprodukter. Varm, sød og glad duft. Spred under meditation eller bøn for at hjælpe med at finde åndelig harmoni og nedbryde mentale blokeringer. Sprøjt eller dub på huden over hjertet eller på håndled under yoga eller meditation for at motivere og fremme følelser af selvtillid og klarhed. Brug til at forbedre dine yndlingshud- og hårprodukter. En gros: GBP 40,75 Detail: GBP 53,62 En gros: EUR 50,25 Detail: EUR 66,12 En gros: SEK 446,00 Detail:SEK 586,84 PV: 55,75 Artikel #

3 OWIE (BØRN) Owie™ virker lindrende, beroligende og afslappende. Påfør lokalt for at forbedre barnets huds udseende. Anbefalet anvendelse for børn år. Skal påføres af betroet voksen eller under opsyn af voksen. Spred i op til 1 time, 3 gange dagligt En gros: GBP 22,5 Detail: GBP 29,61 En gros: EUR 27,15 Detail: EUR 26,51 En gros: SEK 24622,5 Detail:SEK 323,68 PV: 30,75 Artikel # Owie™ er en olieblanding fra vores serie for børn, der kan have en beroligende og afslappende virkning. Når den anvendes lokalt kan den muligvis understøtte forbedringen af barnets huds udseende. Vi anbefaler disse olier til børn i alderen 2-12 år. De skal påføres af en betroet voksen eller under opsyn af en voksen. Når den bruges spredt, anbefaler vi, at den bruges 1 time, 3 gange om dagen. Du kan uden risiko påføre 2-4 dråber direkte på huden. Det er ikke nødvendigt at fortynde, medmindre huden er meget følsom Denne olieblanding omfatter Idaho-balsam, tetræ, evighedsblomst (helichrysum), elemi, gummiolie, soløjetræ (cistus), solcypres (hinoki) og kryddernellikeolie.

4 TUMMYGIZE (BØRN) Det er en lindrende, dulmende, afslappende og beroligende blanding, der kan påføres på små maver Anbefalet anvendelse for børn år. Skal påføres af betroet voksen eller under opsyn af voksen. Spred i op til 1 time, 3 gange dagligt Grøn mynte, pebermynte, tangerin, fennikel, anis, ingefær, kardemomme En gros: GBP 9,25 Detail: GBP 212,17 En gros: EUR 27,75 Detail: EUR 26,51 En gros: SEK 102 Detail: SEK 134,21 PV: 12,17 Artikel # De fleste af jer kender muligvis allerede til og har også prøvet Digize. Digize, som vi kender det, kan være meget intens, og nogle gange kan det selv i fortyndet form være for intens for små børn. TummyGize™ er en lindrende, dulmende, afslappende og beroligende blanding, der kan påføres på små maver Vi anbefaler, at en betroet voksen påfører denne olieblanding på børn på 2-12 år, eller at påføring foregår under opsyn af en voksen. Når den spredes, anbefaler vi, at det sker i 1 time, 3 gange om dagen. Tummygize omfatter grøn mynte, pebermynte, tangerin, fennikel, anis, ingefær, kardemomme.

5 PV: 101,75 Artikel # 533108 (UK)/ #5331505(DE)
RAINSTONE-DIFFUSER Kombination af avanceret ultralydsteknologi og traditionelt kinesisk håndværk Skabt med lilla ler, der kun produceres i en lille region i Kina Håndværk der går mere end år tilbage Slukker automatisk efter 1, 2, 3, 6 eller 8 timer En gros: GBP 123,25 Detail: GBP 162,17 En gros: EUR 152,75 Detail: EUR 200,99 En gros: SEK 1358,00 Detail: SEK 1786,84 PV: 101,75 Artikel # (UK)/ # (DE) Young Livings Rainstone™ kombinerer avanceret ultralydsteknologi med traditionelt kinesisk håndværk og yder en afbalanceret konvergens af jordens jordforbindende element og de indhyllende og beroligende kræfter fra let tåge tilsat æterisk olie. Den er skabt med udsøgt og sjældent lilla ler, der kun findes i en lille region i Kina. Hver Rainstone-diffuser er håndlavet ved hjælp af ældgammel håndværksteknik, der er givet videre fra generation til generation i mere end år. Det kræver 4-5 timer og mange håndlavede fremstillingstrin at skabe Rainstone--færdigheder som hver tekniker er mindst tre år om at lære til perfektion. Young Livings Rainstone har et stort udvalg af funktioner, herunder kontinuerlig ultrasonisk duftspredning ved 1,7 mio. bølger pr. sekund, indstilling med automatisk stop efter 1, 2, 3, 6 og 8 timer, fem indstillinger med blødt LED-lys (blå, gul, lilla, skiftende mellem hver farve, og stop); negativ ionisator og fjernbetjening. Rainstones elegante design og håndlavede kunstneriske udformning gør, at den fremstår som et udsøgt kunstværk, der komplimenterer enhver indretning og omdanner ethvert rum til en indbydende og duftfyldt atmosfære. Bemærk, at denne diffuser leveres med gratis 5 ml flasker med pebermynte og tangerin æteriske olier.

6 CITRON (LEMON) + Lindrende for mund og hals Lindrer ved kriller i halsen og svælget Lindrende og behagelig virkning på hals, svælg og stemmebånd En gros: GBP 4,50 Detail: GBP 5,92 En gros: EUR 5,50 Detail: EUR 7,24 En gros: SEK 50,00 Detail:SEK 65,79 PV: 6,25 Artikel # Citron Plus er den perfekte olie til at give mange retter et livligt, dynamisk pift. Dens alsidighed i søde og krydrede opskrifter er det, der gør denne frugt til et populært indslag i køkkener verden rundt. Brug Young Livings Citron Plus æteriske oliekosttilskud for at give retter som fisk og kylling eller søde sager som tærter og kager et pift. Citron Plus-olie har en livlig smag, som du vil være glad for at have ved hånden næsten uanset, hvad du kokkererer. I stedet for at bruge citronskal eller -saft er Citron Plus (Lemon Plus) en praktisk måde at bruge denne fantastiske smag på. Start beskedent med en enkelt dråbe.

7 TANGERIN (TANGERINE) +
Hjælper med at beskytte mod oxidative stress Hjælper med at beskytte kroppen mod frie radikaler En gros: GBP 5,50 Detail: GBP 7,24 En gros: EUR 6,75 Detail: EUR 8,88 En gros: SEK 60,00 Detail:SEK 78,95 PV: 7,50 Artikel # Tangerin (citrus reticulata) Plus æterisk olie er et af de sødeste smagsstoffer blandt alle vore citrus Plus-olier. Tangerin Plus giver krydrede retter og deserter et pift med komplekse citrusnoter, og den æteriske olie er en livlig, syrlig tilføjelse til køkkenet. Når du vil give dine opskrifter et ekstra pift af noget uventet, så ræk ud efter Tangerin Plus. Den er mere en blot endnu en citrus æterisk olie. Tangerin Plus-olie omfatter naturligt forekommen limonen og er en vigtig ingrediens i Citrus Fresh™, Joy™, Inner Child™, Peace & Calming®, NingXia Red® og Slique® Essence. Hvordan bruger jeg Tangerin Plus-olier? Tilføj en dråbe Tangerin Plus til en vegetarisk gelekapsel, og tag den som et dagligt kosttilskud for at nyde godt af dens mange fordele, eller tilføj en dråbe eller to af Tangerin Plus til NingXia Zyng™ for en lækker og syrlig udgave af vores let sødet, brusende drik. En anden mulighed er at give dine marinader et sødt pift ved at tilføje Tangerin Plus i stedet for Citron Plus. Du kan også blande et par dråber i dit vand, så du opfordrer dig selv til at drikke mere i løbet af dagen. Prøv at dryppe lidt Tangerin Plus i din salatdressing for et vidunderligt citrus pift.

8 APPLESIN (ORANGE) + Bidrager til nedbrydelsen af sygdomsfremkaldende mikroorganismer Understøtter luftvejenes optimale funktion En gros: GBP 4,25 Detail: GBP 5,59 En gros: EUR 5,50 Detail: EUR 7,24 En gros: SEK 48,00 Detail: SEK 63,13 PV: 6,00 Artikel # Appelsin (Citrus × sinensis) Plus har en ren, opfriskende duft og smag, der indeholder det naturligt forekommende indholdsstof limonen. Young Living bruger det i mange produkter, som fx NingXia Red® og vores navnebeskyttede velværesupplement ImmuPro™. Tag Appelsin Plus æteriske olies alsidighed til dig som et kulinarisk hjælpemiddel, og brug den i din madlavning for at kvikke retter op eller komplimentere dem med oliens citrussmag. Brug den i bagværk for en syrlig kontrast i søde deserter og bagværk. Hold kroppen hydreret ved at tilføje et par dråber Appelsin Plus-olie og andre Plus-olier til dit vand for en eksplosion af smag. Appelsin Plus er god kombineret med andre frugtagtige smagsstoffer, hvilket gør den til den perfekte tilføjelse til smoothies, drikke og NingXia Red. Gør noget for dit velvære hver dag, og tilføj 1–2 dråber til en vegetarisk gelekapsel, og tag den som kosttilskud, eller brug den i madretter — søde eller krydrede — for ekstra smag og krydderi. Tilføj 2 dråber til en vandflaske eller glas vand for smag, eller bland den med andre Plus æteriske olier for flere forskellige smagskombinationer. At lade vand trække med kosttilskuds æteriske olier er en god mulighed for enhver, der ikke bryder sig om at sluge piller eller kapsler

9 PEBERMYNTE (PEPPERMINT) +
Hjælper med at fremme fordøjelsen Understøtter luftvejenes optimale funktion En gros: GBP 7,25 Detail: GBP 9,54 En gros: EUR 9,00 Detail: EUR 11,84 En gros: SEK 80,00 Detail: SEK 102,26 PV: 10,00 Artikel # Pebermynte Plus æterisk oliekosttilskud (mentha piperita) har en opkvikkende, kølig smag med fordele, der omfatter mavetarmbehag og almindelig støtte til fordøjelsen udover den fantastiske smag. Opbevar Young Living Pebermynte Plus-olie i dit køkkenskab som smagsstof eller kosttilskud. Pebermynte Plus, der er del af vores Plus-serie til madlavnings- og kostbrug, er en alsidig olie med en vellidt smag. Som kosttilskud hjælper Pebermynte Plus-olie med at støtte fordøjelsesprocessen. Denne faktor gør det til en god måde at starte din dag på eller afslutte et måltid. Derudover støtter Pebermynte Plus-olie luftvejenes optimale funktion. På grund af den dejlige smag er det let at tilføje denne alsidige olie til din te eller eksperimentere med den i dit bagværk. Tilføj den til dine daglige kosttilskud som generel støtte til sundt behag i fordøjelsessystemet, eller tilføj blot 1-2 dråber i en vegetarisk gelekapsel, og tag dagligt eller efter behov. Tilsæt en dråbe til et stort glas koldt vand for et opfriskende start på din morgen. Bland med din før-træning drik for en energigivende start, eller køl af efter træning med en chokolade- eller vaniljeproteinshake tilsat mynte. Den kan også bruges i bagværk og flere deserter.

10 TIMIANS+ Bidrager til nedbrydelsen af sygdomsfremkaldende mikroorganismer Understøtter luftvejenes optimale funktion En gros: GBP 10,25 Detail: GBP 13,49 En gros: EUR 12,75 Detail: EUR 16,78 En gros: SEK 114,00 Detail: SEK 150,00 PV: 14,25 Artikel # Timian (Thyme) (thymus vulgaris) Plus æterisk oliekosttilskud er den koncentrerede essens af timian, en klassisk og elsket køkkenurt. Timian Plus-olie kan bruges i stedet for det tørrede krydderi i din yndlingsret og er altid nemt at have ved hånden. Timian Plus æterisk olie omfatter naturligt forekommende indholdsstoffer som thymol, para-cymen og gamma-terpinenecan, der gør den perfekt til inkludering som kosttilskud i din daglige livsstil. Fordelene ved Timian Plus-olie gør den til en afgørende ingrediens i Longevity™ æterisk olieblanding, Inner Defense® og ParaFree™. Tag 1 dråbe i en vegetarisk kapsel for at nyde godt af fordelene ved Timian Plus’s naturligt forekommende indholdsstoffer, eller inkluder den i din næste pasta- eller fjerkræsret for en lækker ny smagsoplevelse. Brug 2 dråber for at give marinader til kød og grøntsager en rig urtesmag, eller gør dine dip mere appetitvækkende ved at tilføje en dråbe Timian Plus.

11 ENKORNMEL (EINKORN FLOUR)
Der kan være flere næringsstoffer i enkorn end i moderne hvede. Højere protein, fosfor, kalium og B6-vitamin To gange mere A-vitamin En gros: GBP 7,75 Detail: GBP 10,20 En gros: EUR 9,50 Detail: EUR 12,50 En gros: SEK 84,00 Detail:SEK 110,3 PV: 10,50 Artikel # Enkorn er en af de gamle kornarter, også kendt som den ældste hvedetype, der kan dateres tilbage til begyndelsen af vores tidsregning. Enkorns naturlige genetiske kode og lave glutenindhold gør den til et fremragende valg, da den er kompatibel med den menneskelige krop sammenlignet med vor tids moderne hybridhvede. Enkorn har 14 kromosomer, mens moderne hvede har 42. Enkorn er nemt at fordøje, så næringsstoffer optages bedre. I dag hjælper Young Living med at bringe enkorn tilbage til sin retsmæssige fremtrædende plads i verden. Enkornmel, der er rig på næringsstoffer, ikke-hybridiseret og har et lavt glutenindhold, er et must-have i dit køkkenskab.

12 GARY’S TRUE GRIT™ ENKORNSROTINI (EINKORN ROTINI)
Enkorn er non-GMO. Indeholder ingen kunstige smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler. Enkorn, der er en gammel kornsort, er kendt som en af de ældste varianter af hvede. Lavere glutenindhold end moderne varianter af hvede. Enkorn har et mere favorabelt gliadin til glutenin forhold end moderne hvedevarianter. En gros: GBP 6,50 Detail: GBP 8,55 En gros: EUR 8,00 Detail: EUR 10,53 En gros: SEK 70,00 Detail: SEK 92,11 PV: 8,75 Artikel # Enkorn, der er kendt som en af de ældste hvedetyper, har en naturlig genetisk kode og lave glutenniveauer, der gør, at det passer bedre til menneskekroppen end moderne, hybridiseret hvede. Dette gør enkorn lettere at fordøje, så næringsstofferne optages bedre. Mange af disse næringsstoffer findes også i større mængder i enkorn end i moderne hvede, hvilket gør enkorn til et must-have i dit køkkenskab. Gary’s True Grit™ enkornsrotini (Einkorn Rotini) er din indlysende basis for næringsrige, lækre og sjove retter, der bringer kraften fra enkornshvede hen på middagsbordet. Enkornsrotini er blot endnu en måde, hvorpå Young Living leverer saft og kraft fra vores marker til din familie. Stenmalet enkornmel der er dyrket i Frankrig af håndværkslandmænd og produceret i små partier ved hjælp af traditionelle metoder

13 ART – BLID CLEANSER (ART GENTLE CLEANSER)
Skummet løfter og fanger forsigtigt urenheder, der kan derefter nemt vaskes væk. Renser blidt uden irritation Indeholder ikke skrappe astringerende midler, der kan udtørre huden En gros: GBP 23,50 Detail: GBP 30,92 En gros: EUR 29,50 Detail: EUR 38,82 En gros: SEK 262,00 Detail: SEK 344,74 PV: 32,75 Artikel # ART blid cleanser (ART Gentle Cleanser) er del af Young Livings luksuriøse ART-hudplejeserie og hjælper huden til at se sund ud ved at vaske urenhederne væk med blødt, mildt skum. ART blid cleanser (ART Gentle Cleanser) er formuleret med udelukkende plantebaserede ingredienser og hudelskende æteriske olier og løfter og opfanger urenheder uden at fjerne hudens naturlige olier. Velegnet til alle hudtyper. Den milde skummende virkning efterlader dit ansigt rent og opfrisket og er det første skridt på vejen til sund hud. Hvem bør bruge ART® blid cleanser (ART® Gentle Cleanser)? De, der ønsker et naturligt produkt til at hjælpe huden med at se sund ud samt de, der ønsker hjælp til et mere ungdommeligt udseende. Vi foreslår, at du masserer cleanseren ind i ansigtet og på halsen med våde hænder. Skyl af med varmt vand og ansigtet er klar til ART opfriskende toner (ART Refreshing Toner). Vi anbefaler at cleanseren bruges både morgen og aften for at opnå det bedste resultat.

14 ART OPFRISKENDE TONER (ART REFRESHING TONER)
Fjerner blidt urenheder uden at udtørre huden Reducerer forekomsten af porer Hjælper med at bringe din huds pH i balance med en perfekt blanding af æteriske olier Efterlader ansigtet rent, tonet og opfrisket En gros: GBP 17,25 Detail: GBP 22,70 En gros: EUR 21,50 Detail: EUR 28,29 En gros: SEK 192,00 Detail: SEK 252,63 PV: 24,00 Artikel # På blot et par sekunder kan et enkelt strøg med ART opfriskende toner (ART Refreshing Toner) hjælpe med at bringe din huds pH-niveauer i balance, reducere forekomsten af porer og fjerner helt alle resterende partikler, som rensningen kan have misset. Den perfekte blanding af æteriske olier og naturlige ingredienser efterlader dit ansigt rent, tonet og opfrisket. Denne oplivende toner, der er velegnet til alle hudtyper, virker bedst, når den er del af en grundig hudplejerutine og sammen med de andre vidunderlige hudforkælende produkter i Young Livings ART hudplejeserie. Hvem bør bruge ART® opfriskende toner (ART Refreshing Toner)? De, der ønsker et naturligt produkt til at hjælpe huden med at se sund ud samt de, der ønsker hjælp til et mere ungdommeligt udseende. Vi foreslår, at du bruger toneren efter rensning, og blidt stryger den over ansigt og hals med en vatrondel. Brug den morgen og aften for optimale resultater.

15 ART – LET FUGTIGHEDSCREME (ART - LIGHT MOISTURIZER)
Indeholder alle sikre og naturlige ingredienser, der effektivt fugter din hud. Hjælper med at reducere forekomsten af fine linjer. Sammenfatter og frigiver langsomt æteriske olier, som huden elsker. Arbejder sammen med huden. En gros: GBP 41,75 Detail: GBP 54,93 En gros: EUR 52,75 Detail: EUR 69,41 En gros: SEK 468,00 Detail: SEK 615,70 PV: 58,50 Artikel # ART let fugtighedscreme (ART Light Moisturiser) arbejder sammen med din hud for at bevare og opretholde ordentlig hydrering. Denne navnebeskyttede blanding af æteriske olier og innovative aktive plantepræparater, der er velegnet til alle hudtyper, efterlader ansigtet blødt og smidigt og afslører din naturlige, strålende teint. Denne enestående fugtighedscreme, der er en del af Young Livings luksuriøse ART-hudplejeserie, kombinerer Royal Hawaiian-sandeltræ og frankincense med ekstrakter fra plantebaserede ingredienser for at levere fremragende hudplejende fordele. Hvem bør bruge ART® let fugtighedscreme (ART® Light Moisturiser)? De, der ønsker et naturligt produkt ti at hjælpe sund hud samt de, der ønsker hjælp til et mere ungdommeligt udseende. Når du har renset huden, påføres fugtighedscremen på det tørre ansigt og den tørre hals. Det bedste resultat opnås ved brug både morgen og aften og efter behov i løbet af dagen.

16 THIEVES OPVASKEMIDDEL (THIEVES WASHING UP LIQUID)
Plantebaseret formel Frisk citrusduft Efterlader tallerkener skinnende rene Formlen anvender effekten fra æteriske olier i Thieves, Jade Lemon og Bergamot. Plantebaseret formel er fri for SLS, SLES, farver, formaldehyd, fosfater og syntetiske parfumer En gros: GBP 10,00 Detail: GBP 13,16 En gros: EUR 12,50 Detail: EUR 16,45 En gros: SEK 110,00 Detail: SEK 144,74 PV: 13,75 Artikel # Med naturligt afledte ingredienser rengør Thieves® opvaskemiddel (Thieves® Washing Up Liquid) effektivt dine tallerkener uden farver eller syntetiske ingredienser. Young Living rene æteriske olier—Thieves, Jade Lemon og Bergamot—arbejder med andre plantebaserede ingredienser for at gøre dine tallerkener skinnende rene. Plantebaseret formel er fri for SLS (sodiumlauryl sulfat), SLES (sodiumlaurylethersulfat), farver, formaldehyd, fosfater og syntetiske parfumer Brug en lille mængde sæbe med varmt, rindende vand. Tilføj mere sæbe efter behov.

17 THIEVES-VASKEMIDDEL (THIEVES LAUNDRY SOAP)
Let citrusduft Ingen syntetiske ingredienser Yderst koncentreret formel Vasker omkring 21 vaske Indeholder Thieves, Jade Lemon og Bergamot æteriske olier En gros: GBP 21,00 Detail: GBP 27,63 En gros: EUR 26,00 Detail: EUR 34,21 En gros: SEK 230,00 Detail: SEK 302,63 PV: 28,75 Artikel # Med en plantebaseret formel vasker Thieves-vaskemiddel blidt og naturligt dit tøj helt rent uden kemisk eller syntetisk restprodukt. Naturlige enzymer og virkningsfulde æteriske olier føjer til formlens styrke og efterlader dit tøj frisk og rent med en let citrusduft. Thieves-vaskemiddel kan bruges i alle vaskemaskiner inklusive højeffektive vaskemaskiner, og den yderst koncentrerede formel er nok til omkring 21 vaske. Følg altid tøjets vaskeanvisning. Tilføj tøj og den korrekte mængde sæbe for vandets hårdhed og grad af snavs, og se altid maskinens brugervejledning for betjeningsinstruktioner.

18 SHUTRAN™ BARBERCREME (SHUTRAN SHAVING CREAM)
Tilfører fugt til hår og hud for en tæt barbering. Hudplejende ingredienser giver friktionsfrit glid, så barberskrammer og trækken undgås. Fugter huden i dybden. Efterlader huden ren og glat. Afgiver en tiltrækkende, maskulin duft. En gros: GBP 14,50 Detail: GBP 19,08 En gros: EUR 17,75 Detail: EUR ,36 En gros: SEK 158,00 Detail: SEK 207,89 PV: 19,75 Artikel # Shutran™ barbercreme, der er fremstillet med rene æteriske olier og fugtgivende plantestoffer, giver en ufattelig tæt og glat barbering. Ved at kombinere hydrerende palme-, druekerne- og olivenolie, naturligt afledt E-vitaminkompleks med mango og kakaosmør giver denne luksuriøse barbercreme et friktionsfrit glid for at reducere skægpest og sår efter barbering. Barbercremen er tilført duft fra vores oplivende tetræs og Shutran æteriske olier og hjælper med at efterlade huden silkeblød og yderst velduftende. Perfekt for mænd, der ønsker en tæt, glat og hydrerende barbering. Tilsætningen af rene æteriske olier og plantestoffer giver en fantastisk barbering. Gør først området vådt med varmt vand, og påfør derefter et tyndt lag. Barber, og rens barberkniven efter hvert strøg. Skyl området med vand til sidst.

19 COOL AZUL-SPORTSGEL (COOL AZUL SPORTS GEL)
Formuleret med 10 procent æteriske olier—en meget højere procentdel end de fleste konkurrenter Dorado Azul og Plectranthus Oregano æteriske olier dyrkes på Young Living landsteder Den har en opkvikkende og samtidig afslappende duft Aloe Vera er en foretrukken formelbase frem for vand. Efterlader huden blød og hydreret Cool Azul™-sportsgel er formuleret med uovertruffen 10 % (10 ml) ren æterisk olie i hver 100 ml tube. Topingrediensen, aloe vera, føjer yderligere til denne unikke gel ved at gøre formlens base yderst gavnlig. Samtidig med at huden tilføres fugt, kan vores sportsgel også prale med en lokalt kølende blanding af pebermynte æterisk olie, mentol og kamfer og omfatter Plectranthus Oregano og den Young Living-eksklusive Dorado Azul æteriske olie. De naturligt udvundne ingredienser giver Cool Azul-sportsgel en unik konsistens, der gør påføring praktisk og nemt for alle, herunder fysioterapeuter, sportsmassører og massører. Uanset dit trænings- og konditionsniveau er Cool Azul-sportsgel det perfekte valg til brug før eller efter fysisk aktivitet. Ryst Cool Azul-sportsgel grundigt før brug. Smør og masser rigeligt ind i huden, og vask hænderne efter brug. En gros: GBP 29,25 Detail: GBP 38,49 En gros: EUR 35,75 Detail: EUR 47,04 En gros: SEK 318,00 Detail: SEK 418,42 PV: 39,75 Artikel #


Download ppt "LIVE YOUR PASSION™ ÆTERISK OLIE"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google