Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SketchUp ● Vi skulle sammen to og to, udforske et af de it værktøjer man har til rådighed på skolen, og ende op med en lille fremlæggelse. Om et af de.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SketchUp ● Vi skulle sammen to og to, udforske et af de it værktøjer man har til rådighed på skolen, og ende op med en lille fremlæggelse. Om et af de."— Præsentationens transcript:

1 SketchUp ● Vi skulle sammen to og to, udforske et af de it værktøjer man har til rådighed på skolen, og ende op med en lille fremlæggelse. Om et af de produkter man fik fremstillet. ● Målet med opgaven var at vi fik et overblik over de forskellige programmer. De forskellige programmer: Billedbehandling (pixelgrafik): GNU Image Manipulation Program, Adobe Photoshop, Macromedia Fireworks, Irfanview, ImageMagick Tegneprogrammer (vektorgrafik): Google SketchUp, Adobe Illustrator, Macromedia Freehand, Inkscape 3D-rendering: Google SketchUp, POV-RAY (Moray), Blender Layout/dtp/sideombrydning: Latex, Adobe InDesign, Scribus Forfatterværktøjer/udviklingsmiljøer: Macromedia Flash, Macromedia Dreamweaver, Gamemaker, Dev-C++, Eclipse, Netbeans, ChucK (Audicle, mini-Audicle) A/V-redigering: iMovie (kun på Mac), Moviemaker, GarageBand (kun på Mac), Audacity

2 SketchUp

3 Så brugte vi denne knap til at at gøre det til en 3D figur

4 SketchUp ● Så tegnede vi gavlene. Ved hjælp af denne knap

5 SketchUp ● Så forbandt vi hjørnerne med samme værktøj

6 SketchUp ● Så fik vi lavet døre og vinduer


Download ppt "SketchUp ● Vi skulle sammen to og to, udforske et af de it værktøjer man har til rådighed på skolen, og ende op med en lille fremlæggelse. Om et af de."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google