Igls 2018 13.-21. Juli
Dagsorden: Budget: Ture: Pointsystem og udkast til program T-shirts: Information præsentation Program overordnet: Tjanser: Transport: Opsamlingssteder og info og meget mere Mad: Menu og oplæg til pakning til samme Mærker: Underholdning: Senior/ledertelt:
Budget: Budget: Deltagerbetaling 12250 511200 374400 87600 793450 Tut Underskudsgaranti -15000 Bus 1050 318150 Transport 2*9 pers. 3,5 kr pr. km 7000 24500 Lejr 260 256 v. 350 pers 30 inde. 97760 Mad 350 Oprindeligt 275 131600 Ture 400 150400 Underholdning Senior/leder 10000 Udvalg 5000 Lejbål Telt/teknik 25000 Mærke-t-shirt 15000 Slut 21040
T-shirts: Information præsentation
Program overordnet: Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Naturoplevelser Ankomst – ingen bus Serles Grawa (Vandfald) Stubaier Gletscher Glungezer Elferspitze Solopgangstur Mühltaler Panoramaweg Hochseilgarten Hjemrejse – ingen bus Kultur Alpen Zoo Skihopbakken Silberbergwerk (Sølvminen) Haus steht Kopf Swarovski Kristall Evt. Anden aktivitet Brenner outlet Insbruck (Evt. Slotskirken) Ambras Klokkemuseum Nærområdet Patcherkofel Lanser See Patch Igls Vandretur omkring Europabroen Lejrbål Kredsaften Netværksaften
Dagsprogram Morgenvækning Morgenmad og madpakker Ture Madudlevering til aftensmad Aftensmad i lejren Holdledermøde Lejrbål Aftenandagt Aftenkaffe (nogle gange aktiviteter for seniorer og lederer)
Tjanser Toiletter og baderum drenge Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Toiletter og baderum drenge rengøres, sæbe og toiletpapir fyldes op Toiletter og baderum piger rengøres, sæbe og toiletpapir fyldes op Affald omkring hovedbygning og samlingstelt samles Tømning af bioaffald 5 steder Tømning af restaffald 5 steder
Opsamlingssteder Tidspunkter Busser: Chauffører Transport Opsamlingssteder Tidspunkter Busser: Chauffører
Forplejning Mad fra lørdag morgen til hjemkomsten lørdagen efter Ingen opbevaring af mad på pladsen Morgenmad – udleveres om morgenen Frokost – udleveres om morgenen – deltagerne laver selv Aftensmad – udleveres sammen med opskrifter ved hjemkomst fra turene
Mad: Menu og oplæg til pakning til samme Kokken har ordret Præsentation af menu Pak praktisk
Mærker
Underholdning: Senior/ledertelt: .
Udvalg: Lejrchef: Nicolei Beier Mad ansvarlig: Erik Hansen og Michael Lunge Indbydelse og PR: Simon Fauerskov Kulturelle ture: Maria Thrane, Jesper Skov og Helmuth Jensen Lejrbål: Mads Sørensen og Mathias L Jensen Vandre/Adventureture: Niels Ravnborg og Anders Harholt Senior/Ledertelt: Simon Fauerskov
Hvor kan vi se det igen? http://fdflandsdel6.dk/