Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sandsynlighed & kombinatorik

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sandsynlighed & kombinatorik"— Præsentationens transcript:

1 Sandsynlighed & kombinatorik
Birgers Bingo & Bamser Sandsynlighed & kombinatorik Bilag: Tallotteri Lykkehjulet Terninger, kugler og kort Problemstilling: I skal hjælpe gode gamle Birger med at udvikle hans firma, Birgers Bingo & Bamser, så der kan tjenes flere penge!

2 Tallotteriet Birger har en gammel lotteri-tromle og 40 kugler (tal). Han vil gerne have lavet et spil med tilhørende kuponer, og det skal I hjælpe ham med. Hvor mange kugler skal der trækkes? Og hvad kræves der for at vinde? Kom gerne med forslag til præmier Birgers Bingo! Lotteri ? ? ? ? Hvor mange tal skal der være på kuponen?

3 Lykkehjulet: Birger er ret træt af sit nuværende lykkehjul, og har derfor bedt jer om at komme med forslag til et nyt hjul. Hvordan skal lykkehjulets felter fordeles? Og hvordan skal præmierne være? Og hvor svært bliver det at vinde 3 gange i træk?

4 Terninger, kugler og kort
Birger har været på bingo-bango-bamse-messe, og har købt forskellige terninger, farvede bolde og kort. Kom med forslag til spil hvor disse ting indgår. Husk: Birger vil gerne tjene penge!


Download ppt "Sandsynlighed & kombinatorik"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google