Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

DEN PRIMÆRE NAVIGATION JOEK © TEC 2011 Dit websteds primære navigation er det område på sitet, der indeholder links til de primære sektioner af dit websted,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "DEN PRIMÆRE NAVIGATION JOEK © TEC 2011 Dit websteds primære navigation er det område på sitet, der indeholder links til de primære sektioner af dit websted,"— Præsentationens transcript:

1 DEN PRIMÆRE NAVIGATION JOEK © TEC 2011 Dit websteds primære navigation er det område på sitet, der indeholder links til de primære sektioner af dit websted, så som din forside mm. Den primære navigation vil sandsynligvis blive vist på hver enkelt side af websitet, og er traditionelt vist enten vandret øverst på sitet, eller lodret fra toppen og ned i sitets venstre side.

2 DEN SEKUNDÆRE NAVIGATION JOEK © TEC 2011 Hver enkelt sektion af dit website vil sandsynligvis kræve sin helt egen navigations struktur til siderne i sektionen. Den sekundære navigations menu er typisk tilknyttet eller underlagt en primær navigation, og ligger typisk under eller på anden måde i forlængelse af denne. Det bør derfor være visuelt tydeligt for brugerne, at disse sekundære navigations muligheder tilhører en primær navigation.

3 TÆNK LIGESOM BRUGERNE JOEK © TEC 2011 Du må ikke organisere dit websteds navigation på basis af den interne organisation i din virksomhed. Lad en outsider komme med sin opfattelse, og gerne en outsider som tilhører den potentielle brugergruppe. Det er også vigtigt at navigationen bliver baseret på behovene hos dine potentielle brugere.


Download ppt "DEN PRIMÆRE NAVIGATION JOEK © TEC 2011 Dit websteds primære navigation er det område på sitet, der indeholder links til de primære sektioner af dit websted,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google