Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Danmark i 1. Verdenskrig Oplysningskampagne. Nærhed og danskernes deltagelse Medie: Plakater/kampagner på opholdspladser for offentligtransport Kampagnen:

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Danmark i 1. Verdenskrig Oplysningskampagne. Nærhed og danskernes deltagelse Medie: Plakater/kampagner på opholdspladser for offentligtransport Kampagnen:"— Præsentationens transcript:

1 Danmark i 1. Verdenskrig Oplysningskampagne

2 Nærhed og danskernes deltagelse Medie: Plakater/kampagner på opholdspladser for offentligtransport Kampagnen: Et udsnit af et billede fra krigen, der er beskåret så man ikke med det samme kan se hvad det skal forestille  Det skal få folk til at stoppe op og undre sig. På plakaten skal der være en QR-kode, når denne scannes, får man hele billedet af se og en kort fortælling eller en faktueloplysning der afspejler billedet og krigen  Vække interesse for 1. verdens krig.

3 Eksempler Oplysninger/fakta Scan koden og få indsigt

4 Eksempler Oplysninger/fakta Scan koden og få indsigt

5 Eksempler Oplysninger/fakta Scan koden og få indsigt


Download ppt "Danmark i 1. Verdenskrig Oplysningskampagne. Nærhed og danskernes deltagelse Medie: Plakater/kampagner på opholdspladser for offentligtransport Kampagnen:"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google