Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Duer. Der opfostres flere kuld unger årligt – ægantallet pr. kuld er 2. Ungerne kommer nøgne til verdenen og fodres i begyndelsen med duemælk, der produceres.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Duer. Der opfostres flere kuld unger årligt – ægantallet pr. kuld er 2. Ungerne kommer nøgne til verdenen og fodres i begyndelsen med duemælk, der produceres."— Præsentationens transcript:

1 Duer. Der opfostres flere kuld unger årligt – ægantallet pr. kuld er 2. Ungerne kommer nøgne til verdenen og fodres i begyndelsen med duemælk, der produceres i de gamles kro.

2 Tyrkerdue. Blev set i Danmark første gang i 1948.
Begyndte at ruge i 1949. I dag er der så mange, at tyrkerduen har jagttid. Grå due med slank krop og lang hale. Sort halvcirkelformet nakkebånd. Der nedlægges omkring tyrkerduer årligt. I vildtbiologi kan man blive spurgt. Yngler tyrkerduen i Danmarks?

3

4

5

6

7 Huldue. Sjælden ynglefugl i Danmark. Ingen jagttid
Yngler i hule træer. Almindelig som trækgæst.

8

9

10 Ringdue. Ringduen kaldes for skovdue blandt jægere.
Udvoksne ringduer har blågrå fjerdragt med hvid plet på hver side af halsen. Ungfuglene mangler den hvide plet. Ringduen er monogam. Der skydes ca ringduer om året.

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24


Download ppt "Duer. Der opfostres flere kuld unger årligt – ægantallet pr. kuld er 2. Ungerne kommer nøgne til verdenen og fodres i begyndelsen med duemælk, der produceres."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google