Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Læs mere om os på www.lekiaviation.com Har du ambitioner, masser af energi og lyst til at få en uddannelse i en international virksomhed? Så søger vi.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Læs mere om os på www.lekiaviation.com Har du ambitioner, masser af energi og lyst til at få en uddannelse i en international virksomhed? Så søger vi."— Præsentationens transcript:

1 Læs mere om os på www.lekiaviation.com
Har du ambitioner, masser af energi og lyst til at få en uddannelse i en international virksomhed? Så søger vi både handels- & logistikelever Leki Aviation A/S er en grossist-, handels- & servicevirksomhed indenfor flyindustrien. Vi leverer flykomponenter til kunder overalt på jorden. Som elev i Leki vil du få en god og international uddannelse. Du vil få udfordringer i hverdagen og selvstændige opgaver. Læs mere om os på Din baggrund: HHX, HTX, IBB eller lignende. Du kommunikerer flydende både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk. Du må også meget gerne beherske andre sprog, men det er ikke et krav. Du skal kunne arbejde med Microsoft Office pakken. (word, excel og outlook.) Handelselev Salg og tilbudsafgivelse Daglig kontakt med kunder og leverandører Både per telefon og via Opfølgning på tilbud samt ordrebehandlig Deltage i salgsfremmende projekter Kundebesøg Logistikelev Indkøb og leverandørkontakt Opfølgning på ordrer Fakturering Kontakt til fragtfirmaer Diverse administrative opgaver Deltage i logistikprojekter Vi tilbyder: Mange spændende opgaver i en global virksomhed med gode karrieremuligheder En stor kunde- & leverandørkontaktflade Masser af udfordringer hver dag Uformel omgangstone med højt humør og gode kollegaer At du bliver en del af et stærkt team Røgfri arbejdsplads i nye lokaler Ansøgningsfristen er d. 1. August, Men send din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi vil indkalde egnede elever til samtaler og ansættelser også inden ansøgningsfristen er udløbet. Send derfor din ansøgning & dit C.V. per til: For flere oplysninger, kontakt venligst: Peter Østergaard Mietke Sales Director Telefon Leki Aviation A/S, Amager Landevej 278, 2770 Kastrup Leki Aviation A/S har hovedkontor i Kastrup, hvor der arbejder ca. 25 personer på lageret, i administrationen, økonomi-, logistik- og i salgsafdelingerne. Leki har derudover egne datterselskaber i England, Singapore, Kina, Dubai og i USA Leki beskæftiger i alt ca. 70 personer globalt og omsætter for ca. kr. 180 mil om året . Leki har en ekspansiv vækststrategi og to gange har Leki været kåret, som en Gazelle (vækst) virksomhed af D&B. Leki er herudover EN/AS9120 (ISO9001:2000) certificeret, som er den højeste kvalitetsstandard en handels- & servicevirksomhed kan opnå i flyindustrien i dag.


Download ppt "Læs mere om os på www.lekiaviation.com Har du ambitioner, masser af energi og lyst til at få en uddannelse i en international virksomhed? Så søger vi."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google