Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mandag den 12. november Bordtennis i gymnastiksalen kl. 14. Poolturnering kl. 14. Der er blevet lavet JULEPYNT (uha uha) julen er nær … der er blevet arbejdet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mandag den 12. november Bordtennis i gymnastiksalen kl. 14. Poolturnering kl. 14. Der er blevet lavet JULEPYNT (uha uha) julen er nær … der er blevet arbejdet."— Præsentationens transcript:

1 Mandag den 12. november Bordtennis i gymnastiksalen kl. 14. Poolturnering kl. 14. Der er blevet lavet JULEPYNT (uha uha) julen er nær … der er blevet arbejdet med ler, lysglas og perler på snor.

2 Tirsdag den 13. november Udedag. Vi vil gøre alt for at Jeres barn er klædt godt på med det tøj I har givet Jeres barn med, i forhold til at vinterkulden er startet. Vi har fået dejlig varm kakao. Rigtig GOD valgdag

3 Onsdag den 14. november Bordtennis i SISU kl. 14 – 15.30. 13 børn er afsted sammen med Ole. I dag er der igen poolturnering. Vi har indkøbt æbler og pærer på torvet. Alle lerfigurerne der blev lavet i mandags bliver i dag malet med acrylfarver.

4 Torsdag den 15. november Turdag for 2. B og C. ( Peter og Ole) Vi skal til Ørnereden med skolebussen, hjemme kl. 16 Husk varmt tøj til i morgen hvor vi har udedag

5 Fredag den 16. november Udedag. Vi snitter om bålet og laver popcorn. Bo holder fri.


Download ppt "Mandag den 12. november Bordtennis i gymnastiksalen kl. 14. Poolturnering kl. 14. Der er blevet lavet JULEPYNT (uha uha) julen er nær … der er blevet arbejdet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google