Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mandag den 14. januar Christoffer fra 2. A vandt vores Othello turnering i fredags. Børnene er ude 1 time efter skoletid Vi starter med at lave sværd kl.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mandag den 14. januar Christoffer fra 2. A vandt vores Othello turnering i fredags. Børnene er ude 1 time efter skoletid Vi starter med at lave sværd kl."— Præsentationens transcript:

1 Mandag den 14. januar Christoffer fra 2. A vandt vores Othello turnering i fredags. Børnene er ude 1 time efter skoletid Vi starter med at lave sværd kl. 14. (5 børn af gangen) Vi går i drengenes gymnastiksal kl.14 Der er mulighed for at lave små dukkehuse af skotøjsæsker.

2 Tirsdag den 15. januar Udedag De 8 børn som skal med til svømning på torsdag for en seddel med hjem derom i DAG. Bålet bliver tændt. Anna K 2.D har fødselsdag i dag, alle pigerne skal med hjem og fejre det. I dag skal vi have hyldebærsuppe og tvebakker.

3 Onsdag den 16. januar Vi laver sværd kl. 14. Fortsætter med at lave dukkehuse. Børnene er ude en time efter skoletid Asger har fødselsdag i dag, han skal have alle drengene fra klassen med hjem og fejre sig.

4 Torsdag den 17. januar Opstart af vores svømmetilbud. Vi har i denne sammenhæng startet et samarbejde med 0. klasserne og Kari, som vil tage 8, 0. kl. børn med sammen med 7 af vores 2. kl. børn. De børn der skal med til svømningen har fået en seddel med hjem i tirsdag. 8 piger fra A klassen danser sammen med 2 store piger fra 8. kl. fra kl 14 til 15 Vi laver sværd kl. 14.

5 Fredag den 18. januar Alle pigerne tager i springhallen kl. 13-15. Mette, Mads og Peter er med. Jeannie afsp. Mads er vikar Vi laver sværd kl. 14.


Download ppt "Mandag den 14. januar Christoffer fra 2. A vandt vores Othello turnering i fredags. Børnene er ude 1 time efter skoletid Vi starter med at lave sværd kl."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google