Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet."— Præsentationens transcript:

1 Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet i et møde med Gud, som møder os i og gennem teksterne. Det betyder også, at vi ikke kun læser med forstanden, men vi læser med hjertet.

2 Det levende Ord, som forvandler Spis bogen! ”Jeg gik hen til englen og bad den give mig bogen, og den sagde til mig: »Tag den og slug den! Den vil være bitter i din mave, men i din mund vil den være sød som honning.« Jeg modtog bogen af englens hånd og slugte den. I min mund var den sød som honning, men da jeg havde slugt den, var den bitter i min mave.” (Joh. Åb. 10,9-10)

3 Det levende Ord, som forvandler Bibelen er det helt grundlæggende redskab for vores forvandling. Den inviterer os hele tiden ind i det livsfællesskab med Gud, som forvandler os.

4 Det levende Ord, som forvandler ”Gud har givet os det evige liv, og det liv er i hans søn.” (1. Joh. 5,11)

5 Det levende Ord, som forvandler Centrum i forvandlingen er, at vi inviteres ind i Guds eget liv, som strømmer til os i Jesus. ”Gud har givet os det evige liv, og det liv er i hans søn.” (1. Joh. 5,11)

6 Det levende Ord, som forvandler ”Lad jer forvandle ved en fornyelse af jeres sind, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje.” (Romerbrevet 12,2)

7 Det levende Ord, som forvandler ”Kristne lever af Skriften. De hellige skrifter nærer de kristnes fællesskab, som mad nærer den menneskelige krop. Det er ikke sådan, at kristne blot lærer eller studerer eller bruger Skriften; vi tilegner os den, tager den ind i vore liv på en sådan måde, at den bliver omsat til kærlighedsgerninger, et bæger koldt vand, mission til hele verden, helbredelse og evangelisation og retfærdighed i Jesu navn, hænder løftet i tilbedelse af Faderen, fødder, der bliver vasket i fællesskab med Sønnen.” (Eugene Peterson ”Eat This Book”)

8 Det levende Ord, som forvandler ”Historien om mannaen, som blev samlet og lagt til side af israelitterne, er meget betydningsfuld. Det var sådan, at mannaen rådnede, når den blev gemt. Og måske betyder dette, at al åndelig læsning, som ikke bliver omsat – gennem bøn og handling – ender med at medføre en slags forrådnelse indeni os. Du dør med et hoved fuldt af fine ord og et fuldstændigt tomt hjerte.” Julian Green

9 Det levende Ord, som forvandler ”Så formaner jeg jer, brødre og søstre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende og helligt offer, der er Gud til behag – det skal være jeres åndelige gudstjeneste. Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode, det som behager ham, det fuldkomne. (Romerbrevet 12,1-2)


Download ppt "Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google