Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Søg på kundes navn. Klik evt. på inaktive eller filialer Vælg når søgeresultaterne fremkommer, et af resultaterne ved at sætte et kryds i boksen, og tryk.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Søg på kundes navn. Klik evt. på inaktive eller filialer Vælg når søgeresultaterne fremkommer, et af resultaterne ved at sætte et kryds i boksen, og tryk."— Præsentationens transcript:

1 Søg på kundes navn. Klik evt. på inaktive eller filialer Vælg når søgeresultaterne fremkommer, et af resultaterne ved at sætte et kryds i boksen, og tryk derefter på knappen ”Vis firmainfo.”

2

3 REGNSKAB Tryk på grafik ikonet for at demonstrere udvikling i f.eks. Omsætning.

4 Tryk her, for at vise artikelhistorik. Tryk på Carl Christian Ægidius for at foretage en søgning på hvilke andre selskaber kontaktpersonen sidder i.

5 Søg på Kurt Thorsen eller Nordisk Fjer, for eksempel på inaktive virksomheder.

6 Søg Nykredit Bank A/S Vælg derefter Vis virksomhed Ejerrelationer Grafisk 2 Så fremkommer grafik, hvor det er muligt at justere placeringen, med musen.

7

8 Tryk på OVERVÅGNING Tryk på REGNSKAB Vis at man kan etablere en overvågning på : RATING, eller Egenkapital, så email genereres når hvis værdien kommer under eksempelvis 500.000 kr.

9 Når man via ”VIS VIRKSOMHED” har sikret os at det er den rigtige virksomhed vi har fat på, så trykkes der IMPORT, og kunden oprettes så, og alle data overføres automatisk til CRM systemet. BDI kontrollerer først om kunden allerede eksisterer.

10 Tryk her for at skifte imellem dansk eller engelsk version

11 Markedsudvælgelse Søg på branchen først. Man kan søge på hovedkategorier, blot ved at taste søgeteksten, når man står på dette billede. Der skal været sorteret i alfabetisk rækkefølge først, der gøres ved at trykke her. Man kan hele tiden se hvor mange virksomheder der opfylder kriterierne

12 Man kan nu vælge at importere hele sit udvalg til CRM systemet ved at trykke på IMPORT Eller flette de udvalgte til Word, for derefter at udskrive dem.

13 Vis system log. Man kan styre hvem der skal have adgang til denne log.

14 BDI opdatering, her sættes om data automatisk skal opdaters, og hvor ofte data skal opdateres op imod dataudbyderen.

15 Datavasken er klart et af de tunge argumenter for BDI, men også det sværeste for kunden at forstå. Så det skal forklares grundigt og i detaljer. Opgaven med datavask er primært at få påført KOBs unikke ID (KOB nummer), på virksomhederne i kundens CRM system. Når denne opgave er udført, bliver virksomhederne automatisk opdateret ved den ugentlige kørsel, hvor CVR, og andre oplysninger bliver opdateret. Vælg først hvilken database det er der skal vaskes. (Testdatabase med 8-10 kunder. )

16 Husk at vælge COMPANY Sæt kriterier ind. Man parer hvilke felter i kundens system man vil matche imod dataudbyderen. Vælg også ID Tryk derefter på SAMMENLIGN DATA Vælg forgrundsprocess.

17 Nu kan der vælges imellem at se data i kundens database eller udbyderen af data, ved at trykke på ”ÅBN DOKUMENT og VIS dataudbyder Data” Når man har sikret sig at matchningen er korrekt, peger man på ”EN MULIGHED FUNDET” og ”SÆT DATAUDBYDER ID PÅ”Herefter forsvinder hele gruppen automatisk Under flere muligheder fundet, skal man dobbeltklikken på virksomheden. Så fremkommer der flere valgmuligheder, der opfylder kriterierne fra kundens CRM system. Man markerer det ”rigtige valg” og den forsvinder så automatisk fra listen. Den sidste kategori, findes der ingen match, hverken på cvr, firmanavn eller andet, sandsynligvis fordi virksomheden ikke eksisterer. Der kontaktes sælgeresn der har oprettet kunden, og høres hvem der egentlig er tale om.

18 Tryk på hjælp Vælg f.eks. Mapping for at demonstrere at BDI er veldokumenteret, både på dansk og engelsk.


Download ppt "Søg på kundes navn. Klik evt. på inaktive eller filialer Vælg når søgeresultaterne fremkommer, et af resultaterne ved at sætte et kryds i boksen, og tryk."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google