Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Det er ren folkefest. Fjaltring har sin egen pengemaskine Fem møller giver en lille del af deres overskud til kulturelle- og bosætningsfremmende formål.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Det er ren folkefest. Fjaltring har sin egen pengemaskine Fem møller giver en lille del af deres overskud til kulturelle- og bosætningsfremmende formål."— Præsentationens transcript:

1 Det er ren folkefest

2 Fjaltring har sin egen pengemaskine Fem møller giver en lille del af deres overskud til kulturelle- og bosætningsfremmende formål På 11 år er der uddelt ca. 1.400.000 kr.

3 Fjaltring Landsbyhøjskole Gæstfrihed Tro på at vi har noget at fortælle om Udnytte vores evner og erfaringer Børneteatret Balder Ungdoms- og gymnastikforeningen Gode foredragsholdere

4 Fjaltring Gæstehus Danhostel Vandrerhjem Drevet af en bestyrelse og frivillige vagter

5 Fjaltring Friskole og Fjaltring Gæstehus

6 Fjaltring har flere vigtige kulturinstitutioner

7 Galleri Møller P

8 Tukakteatret

9 Hvordan er Fjaltring blevet et sted hvor folk flytter til? Du skal tro du er noget Hvis der skal ske noget, skal du lave det selv Man skal have det sjovt mens man laver det Nye beboere skal føle sig velkomne Budskabet skal spredes

10 Du skulle ta` og bosætte dig her Her er rigtig godt at være

11 Velkommen til Fjaltring www.fjaltring.dk www.fjaltringvandrerhjem.dk


Download ppt "Det er ren folkefest. Fjaltring har sin egen pengemaskine Fem møller giver en lille del af deres overskud til kulturelle- og bosætningsfremmende formål."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google